UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Це як більярд? Бо чула але не грала ніколи
-
Таких игр как снукер и дерби вообще не слышала. Пойду гуглить
-
может кто то в бадминтон играет? было бы прикольно и просто на травке попинать волан и в зале с сеткой тоже интересно
-
🚅 Работа на 🇨🇦 Ж/Д Живая ярмарка 20 Октября в Калгари! CP - Canadian Pacific Career Fare in Calgary: Thursday, October 20 | 9:00 a.m – 5 p.m. 1000 Glenmore Ct SE, Calgary, AB (Information Sessions at 10:00 a.m. - 13:00 p.m.) Hiring train conductors, mechanics, S&C helpers No previous experience necessary Signing bonuses, same-day offers and paid training 🚅 Вкратце: ярмарка вакансий от Канадской Canadian Pacific - это аналог нашей "Укрзалізниці". 🚅 Ищут водителей товарного состава, механиков, и разнорабочих. ❗️Можно без опыта ❗️ Вроде как обещают нанимать прям на месте во время ярмарки (то есть давать джоб оффер после беседы). И пишут о Signing bonus - типа единоразовая премия при поступлении на работу. З/п вроде бы от 107 тыс в год. 🚅 Ярмарка по адресу: 1000 Glenmore Ct SE maps.app.goo.gl/DHvAVuNmpVQ4B9oe8 🚅 За день будет 2 инфо сессии. www.cpr.ca/en/careers
-
завтра вроде ещё норм
-
Это местные авторитеты. Рекомендую.
-
Всім привіт, шукаємо роботу спершу для чоловіка 😊. Працював як електромонтер останні 5 років. Роботи не боїться. Тому може бути різна сфера. Погано знає англійську мову, але вчить. Було б добре, якби була можливість працювати з нашими)) можливо у когось на фірмі шукають працівників. Дякую 😊
-
Винника знаю
-
UCPBA відкритий на нові проекти та організацію унікальних заходів. Раджу відвідати офіційний сайт UCPBA Calgary та переглянути їхні останні заходи, в тому числі із запрошеними гостями: Дайаною Френсіс, Стефеном Полозом, генерал-лейтенантом Паулем Винником.
-
Я не знаю