UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Не один раз приглашали на интервью через индид🙂
-
у мене на роботі шукають водія траку з першим класом. можу написати адресу місця в приватні, занесете резюме
-
Продам монитор Технические характеристики MSI G274QPF QD:** 1. Диагональ экрана: 27 дюймов 2. Разрешение: 2560 x 1440 пикселей (WQHD) 3. Тип матрицы: IPS с Quantum Dot (QD) технологией 4. Частота обновления: 170 Гц (с возможностью разгона) 5. Время отклика: 1 мс (MPRT) 6. Яркость: 300 нит 7. Контрастность: 1000:1 8. Цветовое покрытие: 97% DCI-P3, 147% sRGB 9. Поддержка HDR: DisplayHDR 400 10. Поддержка адаптивной синхронизации: G-Sync Compatible и AMD FreeSync Premium 11. Порты: - 2 x HDMI 2.0 - 1 x DisplayPort 1.2a - 1 x USB Type-C (DP Alt Mode) - 1 x аудио выход для наушников 12. Подставка: Регулировка по высоте, наклону и повороту 13. Особенности: - Тонкие рамки для многоэкранной конфигурации - Anti-Flicker и Less Blue Light для снижения усталости глаз - Широкие углы обзора (178°/178°) Цена 270 возможен торг
-
Адмін ассістант в офісі
-
А если такого нет, то уже да. Топтать ножками
-
Самое действенное - иметь знакомства🙂
-
А що за робота?
-
Я як раз через індід знайшов
-
Дякую
-
Old Dutch Foods ltd
-
поняття не маю) таких речей у нас не постять, це тільки самому приходити і питати.
-
Що по зп? Як фірма називається?
-
А хто тільки приїхав без англійської ? Я теж шукаю тільки на LinkedIn.Пройшла цей шлях роздавання СV і праці не за фахом.
-
+-64000t у рік) це тим кому цікаво)
-
майже в любому магазині, де молочний жир. Дивіться на упаковках щоб було на 10 грам 8 грам жиру
-
Нова Жіноча куртка з еко хутра S/M 30ca Нова Чоловіча куртка зима 2 XL/54 30ca
-
Доброго дня. Здається кімната в 2-х кімнатній квартирі. Район NW, близько Nose Hill park. Квартира доволі простора. З 1 жовтня( можна раніше) Ціна 775 + інтернет, та електрика.квартира умеблована.
-
Мой начальник попросил найти хорошего автомеханика. Если кто-то в поиске работы, присылайте резюме я перешлю ему.
-
Продаються 4 стільці. Стан задовільний, дуже зручні. Забирати у районі Copperfield. Ціна $70 за всі
-
Продається coffee table в гарному стані. Забирати у районі Copperfield. Ціна $100
20 Jan 2023, 19:11
336413/372056
45 minutes ago