UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт, якщо компанія в Онтаріо вони мають вам видавати Т4, враховувати податки и так далі. Також можливо що податки вам треба буде заплатити пізніше. Так чи інакше якщо ви будете працівником компаніі то нічого не потрібно. Якщо ви будете як "outside consultant" то інша розмова
-
Для таких діток, що перебувають закордоном, Міністерство освіти і науки України підготувало цілу купу корисних ресурсів для підтримки навчального процесу. Там можна знайти підручники, навчальні матеріали, рекомендації та багато іншого, що стане в нагоді. Ці ресурси можна знайти за посиланнями нижче: ✅ mon.gov.ua/ 🔹 Електронні версії підручників t.ly/F51V0 🔹 Матеріали для початкової школи t.ly/6zdnV 🔹Загальна середня освіта t.ly/TXITL 🔹 Дітям з особливими освітніми потребами t.ly/OyrWH 🔸Для батьків, які зацікавлені в отриманні українського документу про освіту існують можливості дистанційного навчання в Міжнародній українській школі (МУШ) uis.org.ua/ 🔸 Для групової чи індивідуальної роботи діти можуть використовувати будь-які онлайн-ресурси «Всеукраїнської школи онлайн», де розміщено всі навчальні матеріали для учнів 5-11 класів (lms.e-school.net.ua/ 🔸Електронна бібліотека Інституту модернізації змісту освіти (ІМЗО) lib.imzo.gov.ua/ Дорогі українці Канади, Учні, батьки, вчителі, вітаємо всіх з Днем знань! Нехай цей навчальний рік буде світлим, мирним і успішним для всіх нас. 💙💛
-
Привіт, якщо це наша клієнтка, я спробую з нею зв'язатися. Подивіться, будь ласка, чи є серед листів від Agenda Translations лист.
-
Віддам безкоштовно
-
🚙 Переїжджаю з Калгарі. Тому перездаю контракт 🏠 Квартира в “One Park Central” 😌 , має багато зручностей на 8 і 32 поверсі ⬇️ 🏊🏻♂️Бассейн на даху під відкритим небом🏊🏻♂️ 🥩Гриль (10 штук) на даху під відкритим небом , безкоштовно кожен день 🥩 ⛹🏻 Тренажерна зала 🤸🏻 Безкоштовні заняття з тренером з йоги 🧘🏻♀️фітнесу 🤸🏻 і т.д. 🖊️ Коворкінг з принтером 🖨️ 8 поверх 🛋️ Коворкінг з Лаунжем 32 поверх 🏙️ ⛹🏻Зона для перегляду спортивних подій 📺 ☀️Територія для святкувань та зустрічей🎊 ___ Речі які є на відео 📹 можу залишити вам. Або комусь віддати 1.Невеличкий Парк знаходиться в 100 м 🌳 2.Ще один великий парк - 10 хвилин пішки🌳 3. Парк Prince’s Island — найкрасивіший парк у Калгарі з тваринами та річкою — 20 хвилин пішки 🐿️ 🌳 🦆 🌊 Все це в самому серці Калгарі в найвищій і одній з найкращих будівель міста🏙️ Телефонуйте або пишіть мені 8252881842📱Владислав [email protected] Адреса: 510 12th Ave SW (Центр Калгарі)
-
Продається Ford Edge 2008 Пробіг 220 000 км Шкіряні сидіння з підігрівом, панорамний дах Машина на ходу, і готова для використання. Зручна для родини, багато місця всередині. Задні сидіння розкладаються, і виходе багато місця для сну.
-
В компанії мого знайомого набирають в команду хлопців -будівельників. Вакансія - siding installer Перевагу надають людям з досвідом, але і тих, хто не має досвіду - також розглянуть. Обов’язково! Наявність водійського посвідчення ( Class 5) і свого авто Кому цікаво - будь ласка, напишіть для компанії на пошту - [email protected]
-
Добрий вечір Підкажіть будь-ласка , де можна купити книжку для підготовки до екзамену на отримання паспорта? Дякую ☺️