UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Продам. Клавиатуру, мышку, наушники, коврик для мышки, кабель для монитора HDMI DVI, зарядка для ноутбука HP. Всё работает исправно, за все вместе 10 долларов.
-
Тільки головному, але через 8 днів все може змінитися.
-
Хуже
-
Память для ноутбука 200$
-
Всем привет 👋 Продам Black Home Gaming Desk как на скрине. Состояние 9/10 Цена 100$ Район Chinook
-
19:30 во вторник я встретил bobcat(рысь)с дохлой белкой в зубах)))😅 сегодня black bear ☺️
-
Прозревший это новоиспеченный адепт МД?
-
Віддам речі на дівчинку, на зріст 98 Дві теплі піжамки, різні футболки, джинси. Пара вишиванок Штанці одні домашні зашиті
-
Продаю Nissan Sentra SE-R. 2.5 Автомобіль на ходу, (Active status ) 2008 рік Пробіг- 250000 км Ціна - 2900$ Доступний до перегляду в районі Shawnessy
-
Конечно лучше
-
Продам великий стіл - 35$ Даунтаун
-
Підкажіть, будь ласка, робити евалюацію освіти для Alberta Opportunity Stream та в подальшому на наступний етап потрібно тільки головному заявнику чи для spouse також? Дякую 🙏🏼
-
Мне в целом геймплей был норм. Но вторую часть я начну играть с джойстика, хочу сравнить насколько удобнее, может будет даже лучше Мне игра действительно понравилась, но многим она не по душе, шопаделать
-
Шановні друзі! Чи є серед нас такі люди, що подавалися на ворк перміт на загальних умовах? І скільки часу ви чекали на рішення?
-
дякую!
-
В любій аптеці безкоштовні тести, в коробці на 3 чи 5 персон
-
Взагалі-то я помирати не збираюсь, ще трошки потренуюсь і подамся в ельфи, вони безсмертні 😁
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка де можна тест на ковід здати і скільки це буде коштувати приблизно
-
Поправка, дистанції в ярдах 😁
-
✨ Ремонтні роботи з гарантією якості! ✨ Привіт, друзі! Я займаюсь внутрішніми та зовнішніми ремонтними роботами, щоб забезпечити вашій оселі нове життя! Мої послуги включають фарбування, шпаклювання стін, вкладання підлоги (лінолеум, паркет, плитка), встановлення вікон та дверей, розширення чи розділення кімнат, обробка деревини (опалубка, вагонка), а також роботи з балконами). 👇 Трошки докладніше про мої вміння✨✨ Електромонтажні роботи: Встановлення електрики, світильників, розеток, вимикачів Будівельні конструкції: Зведення стін, монтаж даху, утеплення будинку. Ландшафтний дизайн: Влаштування саду, парковки, вибір рослин та декору. Ремонт меблів: Відновлення та перетягування меблів, реставрація дерев'яних виробів. 🏗🛠🌿 Я готовий зробити ваш будинок мрії реальністю! Звертайтесь за консультацією та деталями проекту. Ваш затишок - моя відповідальність! Ви можите побачити деякі мої проекти перейшовши по посиланню Звертайтеся +13682998608 #реконструкція #ремонт #будівництво #новийвигляддому 🏡🔨✨
20 Jan 2023, 19:11
336616/372154
13 minutes ago