UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
А за что в прошлый раз было?
-
Пхах)))... А чё, неплохо... Судя по гендерной принадлежности активных здесь, будет интересно... Чур, я в зрительном зале😆
-
Этого и добиваемся
-
Ща опять ветку закроют
-
‼️ Увага! Шановні громадяни, що перебувають на території конслуьського округу ГКУ в Едмонтоні! Сьогодні,17 вересня, в проміжку з 18.00 до 18.30 год. за часом Едмонтона БУДУТЬ ВІДКРИТІ СЛОТИ НА ДРУГУ ПОЛОВИНУ ЖОВТНЯ 2024 Р. У подальшому слоти будуть відкриватися кожного другого вівторка (1.10.24, 15.10.24, 29.10.24 і т.д.) з 18.00 до 18.30 год. відповідно на першу і другу половину наступного місяця. Електронна черга МЗС України: go.mfa.gov.ua/ ‼️НАГОЛОШУЄМО, ГЕНЕРАЛЬНЕ КОНСУЛЬСТВО УКРАЇНИ В ЕДМОНТОНІ НЕ ЗДІЙСНЮЄ ЗАПИС В ЧЕРГУ ЧЕРЕЗ СТОРОННІ РЕСУРСИ, ЗОКРЕМА ГРУПИ В FACEBOOK ТА TELEGRAM, GOOGLE-ФОРМИ ТА ІНШІ ВЕБ-САЙТИ, ТА НЕ СПІВПРАЦЮЄ З ЖОДНИМИ КОМПАНІЯМИ ЧИ ПРИВАТНИМИ ОСОБАМИ, ЯКІ ЗА ВИНАГОРОДУ ОБІЦЯЮТЬ ДОПОМОГТИ ЗАПИСАТИСЯ В ЧЕРГУ. ПОДІБНІ ОГОЛОШЕННЯ – МОЖУТЬ БУТИ ШАХРАЙСЬКИМИ СХЕМАМИ. ЗАКЛИКАЄМО ГРОМАДЯН НЕ КОРИСТУВАТИСЯ СТОРОННІМИ РЕСУРСАМИ, А ТАКОЖ НЕ ПЕРЕДАВАТИ СТОРОННІМ ОСОБАМ ДАНІ ДЛЯ ОСОБИСТОЇ АВТОРИЗАЦІЇ В СИСТЕМІ “ID.GOV.UA”. ТАКІ ДІЇ МОЖУТЬ ДАТИ ДОСТУП ШАХРАЯМ ДО ВАШИХ ОСОБИСТИХ ДАНИХ, БАНКІВСЬКИХ РАХУНКІВ ТОЩО. Просимо також уважно ознайомитися з розкладом роботи ГКУ в Едмонтоні та іншою важливою інформацією за цим посиланням: www.facebook.com/UkrConsEdmonton/posts/pfbid0qiWEwe9urPmg7QCjHPni8rWSq464GNxvyDZ64o5PFEgq534rNNw2u8Rani2KQHS3l
-
По дружбе не каких
-
а какие минусы у этого?
-
Возможно здесь даже устроиться оргия ( дай.бог )
-
Кто сказал))) самый крепкий и классный по дружбе, ( осуждаю ходить на лево) но свободным по дружбе самое то
-
Ну да💪 Сейчас мы тут все передружимся... И дальше кофе ниче ходить не станем... Бо с друзьями спать незяяя
-
Ахах, она тоже нас подслушивает и подсматривает... Даже с "попкорном"
-
Вот я щас сижу такой и читаю чат именно вот так вот
-
Даже не знаю, кто это... А ваще, кого попало не стОит пускать в рай
-
Столик 20$ Ящики для хранения 15$
-
Ахахаха, старался
-
Симба, не узнаю Вас в гримме... Сябитова?!?!🫣
-
Вход в дом злодия открыт молоденьким глупеньким альтушкам
-
Отказываешься от такого
-
Или хороший кофе у него
-
Возможно у него есть вкусный шоколад дома )
20 Jan 2023, 19:11
337502/375355
12 minutes ago