UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ну, если не обсуждают - наверное не настолько хорошие🤷🤗
-
В оптиці specsavers. Можна записатись на перевірку зору. Перевіряють все: Очне дно, тиск в очах, остигматизм та зір в цілому. Приймають бенефітну картку. робила окуляри оправа до 200$, з бенефітами вийшла 50$, і + менеджер дав свою знижку, тому окуляри вийшли взагалі безкоштовно) 6 пар лінз 58$, перевірка зору до 40$. Записали на прийом і через 10хв прийняли.
-
Калгари. Нужны на постоянную занятость мастера с опытом работы с корпусной мебелью. Производство, сборка, установка на объектах. На данном этапе требуется только опыт работы. Английский не требуется. Наличие своего автомобиля и инструмента желательно, но не обязательно. По всем подробностям пишите в личные сообщения. Сразу опишите свой опыт работы и навыки.
-
Ммм, топ футболка для хилеров в какой-нибудь ММОРПГ)
-
Добрий день. Шукаю кімнату в оренду з 1 листопада на довгий термін.. Важливо, щоб С-train був як найближче. Важливо, щоб місце було тихе та спокійне місце. Чекаю повідомлення 😊
-
Двері - вхідні, класичні, чи балконні?
-
Підкажіть будь ласка чи дають медичну страховку новоприбулими українцями з вору пермітом ? Чи покриє пологи?
-
Підкажіть будь ласка чи дають медичну страховку новоприбулими українцями з вору пермітом ?
-
Я любой кофе пью только с молоком и сахаром, так что мне тоже наверное пофиг)
-
В чужой монастырь со своим уставом не ходят:-)
-
Мой предел это Нескафе классик