UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Катар, Польша, Молдавия… там ничего ловить не нужно слоты доступные всегда
-
Здравствуйте.Нужен парт тайм маляр-плотник-разнорабочий.С опытом работы.Английский не нужен.Все подробности в личных сообщениях .
-
Всем привет. Сегодня ехала на работу в автобусе Max экспресс в сторону Mount Royal University со станции вестбрук на стройке объявление - нанимают на работу строителей, может кому пригодится. Если выйти на первой остановке -увидите стройку через дорогу от остановки. Подходите прямо туда, возможно они собеседуют там на месте, если кому интересно.
-
Вона має бути фізично на території Канади) вони це легко перевірять
-
Я про ,якщо поштою пришле документи сюди і чи я зможу її подати на продовження
-
не спорю)
-
так, ця форма також обов'язкова)
-
Да я не спорить пришел, просто за форму хотел упомянуть.
-
Ну тому можуть попросити інші докази також 🤷♀️
-
Підпис здесь і підпис тут (с) Ну так то вместе жить вообще не показатель - руммейтов поголовно можно было бы регистрировать
-
Можливо, але на скільки знаю то перевіряють, що прожили разом 12 місяців
-
Ні, тільки з території Канади можна
-
Всім привіт.Хто скаже чи можна подати дружину на продовження ворк перміту мені з Канади(вона пока в Україні)
-
Без пруфов Может были какие-то и я не помню
-
Я в свое время заполнял эту форму, ( www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/imm5409.html)
-
Найголовніше мати lease, який показує, що Ви прожили разом 12 місяців. Інші усі документи - більш супроводжуючі.
-
Дякую!
-
ircc.canada.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=347
-
Привіт, хто знає як підтвердити common-law?
-
Вітаю! Підкажіть, чи можна міняти роботу після подачі на PR по гуманітарній програмі? Я не головний заявник. Зараз пропонують кращу роботу. Хочу поміняти. Дякую
20 Jan 2023, 19:11
337827/372428
7 minutes ago