UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Взагалі є сайт ,,державна прикордонна служба України,, там має бути описано ,, подорож неповнолітніх,, чи щось таке
-
Я просила батька,щоб зробив у нотаріуса дозвіл на виїзд дитини ,для того щоб виїхати з України. Але його не питали. Але це як пощастить, можуть і питати! Краще зробити,звісно
-
Добрий день, не знаю чи актуально вам. Їхала 22 серпня Київ - Перемишль. Не запитували дозвіл. Лише свідоцтво про народження дитини і закордонний паспорт дитини. І в дитини запитали, чи я її мама. Їй 8 років, тож вже трохи свідома 😄 Про Канаду знайомі заїхали з дітьми і казали, що треба statement від другого з батьків. У вільній формі, англійською мовою, я, такий-то, батько, даю свою згоду на подорож моєї дитини ( піб, дата народження) у супроводі другого з батьків (піб, дата народження другого з батьків) і країна в яку дається згода і дати. Типу на один рік, на два ,чи скільки треба. І обов'язково фото паспорту того х батьків,хто не їде, його емейл, номер телефону, адреса проживання і підпис з датою. Це тільки для Канади щоб в'їхати. Це те,що я знаю, може вже щось змінилося, люди добрі, підкоректуйте якщо що.
-
Nose hill park ( upper parking)
-
Вау 😍 подскажите пожалуйста местонахождение🙏
-
О, супер спасибо!
-
Можно онлайн в приложении поменять
-
@skifchakote покажь видео)
-
Капец, как красиво💥💥💥
-
Добрий вечір, хто знає в CIBC ,якщо треба адресу змінити, треба записуватись попередньо на зустріч з працівником ,чи можна просто в будь-який час підійти?
-
Коли виїзджаєш з України ,обов’язково потрібно мати дозвіл від батьків на виїзд
-
H2S рекомендую сдавать здесь Icon Business Park, 2 Smed Ln #150, Calgary, AB T2C 4T5
-
Инфы по поводу чего? Все тесты индивидуальные
-
Спасибо!А случаем например Ютуб,или в просторах инета нет инфы?Извиняюсь,за кол вопросов)
-
Если слушать внимательно и вникать, то не сложно
-
Тяжелые тесты?Не знаю к чему готовится
-
Брукс зараз😍
-
Практика и тесты
-
Скажіть будь ласка ще видно північне сяйво ?
-
Продам apple pen 2gen. Купляв собі за 75, продаю за 65. Продаю з причини, що він мені не підходить (потрібен 1 gen)
20 Jan 2023, 19:11
337851/371989
8 minutes ago