UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всем привет, ищу комнату / жилье в районе CHINOOK station. Рассматриваю разные сроки проживания. Со мной также домашний питомец(КОТ)
-
Господа, оформлял кто background check в отделении полиции? Сколько вы ждали на результат? Спрашиваю так как оформил более двух недель назад, девушка оформлявшая заявку сообщила что результат придёт через 2 недели, но пока глухо
-
Здравствуйте, ищу работу в Калгари. Склад, отель, ресторан, уборка и т.д 2 года работала на кухне в Швейцарии. Английский пока не очень хорошо знаю, но учу. Если есть какие вакансии буду рада обсудить)
-
💥13 вересня - початок попереднього замовлення iPhone 16!💥 Market Mall WOW mobile boutique
-
Всім привіт! Шукаю роботу в Калгарі. Розглядаю вакансії на складах, фабриках, у магазинах (викладка товарів, пакування, обробка замовлень і т.д.). Маю понад 3 роки досвіду роботи на складі, де працював із системами управління складом (WMS), сканером штрих-кодів та займався підготовкою онлайн замовлень. Швидко навчаюся, готовий опанувати керування навантажувачем. Моя англійська поки що не дуже сильна – добре розумію, але говорити ще важко. Буду вдячний за будь-які пропозиції!
-
Дякую
-
Це не комбінація парт таймів. Це дві роботи. Обидві на повну ставку.
-
Особа працює на двох офіційних роботах на повні ставки. Це допомагає скоротити термін очікування подачі на PR? Чи все рівно, треба відпрацювати мінімум рік?
-
🌟 Beauty простір для вас та вашого бізнесу! 🌟 🏢 Відкрився чудовий Beauty простір в серці Калгарі, Downtown У нас ви знайдете: ✨ Ліцензовані приміщення з усіма зручностями. 🏡 Просторий та затишний інтер'єр. ⏰ Гнучкий графік бронювання (погодинно, поденно, помісячно та інші варіанти). 🚗 Зручна локація та легкий доступ (парковки поряд та c-train 2 хв) 🪑 Зона очікування для вашого комфорту та зручності клієнтів. 💳 Різні варіанти оплати. 🤩 Разом з нами ви зможете надавати найкращі послуги та зробити своїх клієнтів щасливими! 💅💄 Пишіть в особисте, щоб дізнатися більше або телефонуйте +15873917900 777 8 Ave SW, Calgary, AB T2P 3R5
-
Привіт, передам свій контракт у дуже красивому місці Локація чудова вигляди теж чудові також у комплексі є доступні релакс зони такі як більярд басейн гриль також чудова чіл зона на 32 поверсі Ви можете прийти на огляд та побачити все Ціна 1973 + електрика до 70$ Паркінг теж присутній але потрібно запитати про ціну Пишіть мені я відповім на усі запитання Дякую що прочитали це хорошого дня!