UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Brag creek (треба акуратно з районами), польській ліс
-
Всім привіт! Цікавить хата, дуплекс чи танхаус 3 кімнати і ціна... в приват умови
-
Доброго вечора,мене звати Світлана,я кравчиня с великим досвідом Приймаю замовлення на ремонт та пошив одягу Ремонт усіх типів одягу,скоро буде холодно,тому актуально ремонт верхнього одягу(Шуби,куртки,пальто) Пишіть в приватні повідомлення,або номер тел: 403-689-4832
-
Ищу соседку или соседа в двухкомнатную квартиру с общей ванной комнатой, кухней и гостиной. Стиральная машина и сушилка в квартире. Это небольшое и тихое здание в хорошем районе, недалеко от центра и реки. Станция LRT Sunalta прямо за углом. Есть бесплатная крытая парковка. Дата переезда: 1 октября Контракт: 12 месяцев Арендная плата: $1000 + электричество Damage deposit: $1000 P.S. Я живу с кошкой
-
Canada Post Вітаю! Можливо хтось мав схожу ситуацію. Відправили посилку (20кг) з Торонто в Калгарі. Вже півтори (1,5) місяці пройшло, статус "in transit". Дзвінки на кол центр нічого не дали. Що в такому разі можна зробити, куди іти? Може хтось має контакти на Canada Post? Дякую
-
Так ви ще можете здати її в джанк ярд, і на тому ще тисячу відбити А воно зроблять з неї не ектів статус?
-
Дитина вчиться в школі на основі вашого ворк перміту, а не статусу дитини
-
Дитині дають візітор рекорд, Стаді перміт - це інший документ бажано після його отримання не виїжати дитині, бо після перетину кордону він анулюється, після повернення потрібно оновити просто
-
Телефон Google Pixel 8 заменен по страховке Google, им ни разу не пользовались. Идеальное состояние, ни единого следа использования. Продаю в связи с апгрейдом до Pixel 9 Pro XL. Отличная возможность приобрести флагманский смартфон по выгодной цене. 700$