UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня , перездаю окрему кімнату в таунхаусі , компанія Boardwalk , район SW 47 Glamis , також є басейн та спортивний зал , поблизу всі магазини , хороша розвʼязка автобусів ціна 950 без комунальних всі запитання в лс …
-
Якщо вашій дитині потрібний лікар педіатр, то я працюю педіатром в Ейдрі у Vantari Medical Clinic. Якщо у вас є сімейний лікар, то можете попросити направлення у вашого лікаря до мене . Якщо немає сімейного лікаря , то можете зателефонувати до нашої клініки і сімейний лікар вас направить
-
Ездил конечно. Но там до голого тела ( сравнение с массажем, о котором я говорил) никто не прикасался ладонями
-
На гарячу лінію потрібно дзвонити
-
Добрый день, подскажите что делать в данной ситуации: Я хочу переехать из дома и отключить услугу интернет в TELUS насовсем, но у нас куплен пакет интернет плюс телевизор. Мы хотим продолжить платить за телевизор, но закрыть услугу интернета. Спасибо за информацию 🙏🏻
-
Продаю свой велосипед Da Vinci, идеально подходящий как для городских поездок, так и для бездорожья. - Легкая алюминиевая рама - Надежные дисковые тормоза - Поставляется с креплением для телефона, держателем для бутылки с водой и велосипедным замком Велосипед в хорошем состоянии. Все работает отлично. Цена: $220 Если у вас есть какие-либо вопросы или вы хотите осмотреть его лично.
-
Ну доктор к телу не прикасается. По крайней мере, те доктора, к которым я ходил последние лет десять.
-
так, доставка за адресою я не знаю чи можна замовити було на відділення.
-
в причині повернення в україну зазначили, що не змогли зв’язатись зі мною хоча номер/адреса/пошта - все було вказано коректно у мене не було пропущенних листів/дзвінків
-
ну при відправці можна обрати опцію з трекінг номером, наче за ті самі гроші.. але на пошті людина яка мені відправляла посилку не попросила про це, а їй ніхто і не запропонував.
-
Ого, от це мій страх що вони ту посилку десь загублять. Я написала в підтримку Укрпошти, то чекаю відповіді. Просто що коли я замовила з Китаю, їхня пошта спочатку мала один трекінг номер, потім вони надіслали мені канадський. Хотілося б щоб Укрпошта зробила те саме:) А у вас була вказана адреса доставки на дім? Чи чому не доставили прям на адресу, не знаєте?
-
Продам: игровой компьютер с монитором ASUS TUF Системный блок: - Операционная система: Windows 10 Pro - Процессор: Intel Core i7-5820K - Память (ОЗУ): 32 ГБ - Видеокарта: NVIDIA GeForce GTX 1080 (8 ГБ) - Накопитель: Samsung SSD 980 (500 ГБ) - Подключение: Wi-Fi, LAN, Bluetooth - Охлаждение: система водяного охлаждения для процессора - Состояние: Отличное. Все компоненты полностью функциональны и находятся в идеальном рабочем состоянии. Никаких проблем. Монитор: - Модель: ASUS TUF 27" FHD, 165 Гц, 1 мс, VA LED, FreeSync (VG277Q1A) - Состояние: Отличное. Куплен менее года назад и использовался мало. Бонус: Включает беспроводную мышь и клавиатуру в подарок! Цена: $750
-
Продам патіо в чудовому стані 50$