UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Та речі для дівчинки 11-13 років Три пакети є теплі речі
-
Добрий вечір Маю одяг для хлопчика 7-8 років(залежно який хлопчик) вишиванка є Три пакети та ролики (але двійні колеса також на цей вік ) Безкоштовно само вивіз Canyon Meadows
-
Актерская игра и обаяние - да Внешность - нет
-
О ней все знают из-за эдитов в духе 80-х из фильма "Возможности карьеры". Эдиты атмосферные, а вот сам фильм ультракринж какой-то
-
Всем привет, ищу контакты с людьми из консульства в Эдмонтоне, кто знает, буду благодарен.
-
Если про актерский навык речь и энергетику - мейби
-
Топ
-
Здається кімната! Для дівчини! З 1го жовтня! Район Acadia. До метро 15хв пішки між станціями Heritage ta Southland. Зупинка 99 автобуса під будинком. Знаходимось на 12 поверсі, над нами нікого. З видом на гори. 2х поверхова квартира. В кімнаті велика гардеробна. Непогана шумоізляція в кімнатах. Co-op, Save on foods, Walmart, Goodwill, Value village, банки та кафешки 3-10 хв пішки (інфраструктура 👍) БЕЗХАТЬКІВ за півроку не бачили. Пралка і сушка в квартирі. 1.5 ванни кімнати. Балкон та тераса. Парковка 60 на вулиці, 100 в підземному паркінгу. Комунальні послуги світло 65-90, інтернет 45, страховка 32 (на всіх) Ціна 800, без депозиту і контракту
-
Привіт 🙂 шукаємо співмешканців в двокімнатну квартиру, ( може бути одна людина , може бути двох ) . Квартира затишна , красива , простора . Район Acadia , Southland . Локація дуже хороша , поряд всі магазини які потрібно, Walmart через дорогу , всі інші магазини поряд , Зупинка сітрейну 10 хвилин, автобусні зупинки три хвилини, все під рукою як кажуть . Кого цікавить більш детальніше пишіть в особисті повідомлення, я буду рада відповісти 🤗
-
Воспользуйтесь поиском, тут недавно искали плиточников