UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт, здаю кімнату в 2 кімнатній квартирі з 1 ЖОВТНЯ. Ціна 970+комунальні. Адреса 1313 13ave sw. В домі є fitness facility, community room,laundry спільне на поверсі В сусідній кімнаті я з котом. До трамвая Downtown west kerby 15 хв пішки, біля дому(4хв) є автобусні зупинки 7, 90. За деталями запрошую в приват.
-
Доброго дня Переїжджаю в інше місто, тому перездається контракт, однокімнатної квартири за адресою - 404, 1312 12 Ave SW, T3C 3P8 Забудовник - Boardwalk Місячна оплата - 1629 (вода та обігрів включно), заїзд 1 Жовтня Безкоштовний спортзал Орендодавець буде потребувати оплату на 3 місяці вперед Договір триває до Червня 2025 року За додатковими питаннями звертайтесь в особисті повідомлення
-
Там пишуть, що декому почали приходити запити на доки, хто в червні по АОС подавався
-
С 1 Октября требуется девушка на работу в Клининговую Компанию. Требования: - Автомобиль - 5 дней в неделю ПН - ПТ - Понимания уборки. Оплата: 20$ в час + оплачиваемые переезды + оплата бензина. Желательно проживать возле станции СTrain (красная ветка). За подробностями пишите.
-
Я можу запитати в нашої вчительки. Син займається піаніно з вчителем з України, вона вокалом також займалась.