UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Друзі е набір в україньський офіс на вакансію чат менеджер по крипті, місто Київ Дохід від 250 долларів на тиждень (Виплата щотижнева). Тільки листування, пишіть одразу на мою основу Офіс новий, новий колектив. А також аренда квартири іногороднім НЕ ВІДДАЛЕНО!!!
-
Добрий день. Перездаємо контракт з 1 листопада. 1 bedroom + den з балконом. 1312 12 Ave, SW. Пральна та сушильна машина в будівлі, а також спортзал та зона BBQ. Дуже зручне місцезнаходження, автобусні зупинки до 5 хв, поряд є: Walmart, COOP, Dollorama та швидкий доступ до CTrain, близько до Downtown та декількох парків. Ціна $1609 + електроенергія та інтернет. Вода та опалення включені в ціну. Більше інформації відправлю в особисті повідомлення. Дякую
-
Дівчатка, всім привіт🥰. Через декілька днів виїзд з Укрaїни. Достaвляємo : медикаменти, стiки іqоs/gІо (xiтс, тepea, nео), cигаpeти, електpoнки. Також: ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю скоро, тому поспішіть, пишiть у пpиватний чaт) Доставляємо за адресою)
-
Дівчатка, всім привіт🥰. Через декілька днів виїзд з Укрaїни. Достaвляємo : медикаменти, стiки іqоs/gІо (xiтс, тepea, nео), cигаpeти, електpoнки. Також: ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю скоро, тому поспішіть, пишiть у пpиватний чaт) Доставляємо за адресою)
-
Потрібен працівник на цю суботу! 8-10 год Обов’язковий досвід з ШІНҐЛЕР РУФ!!! Плачу кєш!Можу підібрати по дорозі,обʼєкт на SE
-
Зніму кімнату в оренду з 1 листопада. Бюджет до 900 долларів. NW, SW було б найкраще найближче до C-train. Готова домовлятися. Я спокійна людина тому шукаю таке самих сусідів. Буду рада новим друзям. Чекаю на повідомлення ☀️
-
Добрий день Яким оператором ви користуєтесь на домашній інтернет?які умови та ціна?
-
Терміново❗️❗️❗️Кімната з власною ванною в центрі Калгарі 303 13 Ave SW, район Beltline на 7-му поверсі. Лише на жовтень місяць як тимчасове житло. В іншій кімнаті проживає хлопець, охайний та доброзичливий. Ціна 800$ з комунальними. За будь-якими питаннями звертайтеся у приватні.