UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Терміново❗️❗️❗️Кімната з власною ванною в центрі Калгарі 303 13 Ave SW, район Beltline на 7-му поверсі. Лише на жовтень місяць як тимчасове житло. В іншій кімнаті проживає хлопець, охайний та доброзичливий. Ціна 800$ з комунальними. За будь-якими питаннями звертайтеся у приватні.
-
Я розумію. Ці неповноцінні морочили мені голову зо два тижні, коли я попросив просто підʼєднати акаунти на звʼязок та інтернет. Два тижні, Карл, з інтервалом в декілька днів ми спілкувались зі службою підтримки, яка кожного разу вигадувала нові причини, чому вони не можу зʼєднати профілі. А потім виявилось, коли я прийшов в той бранч, де підключався, що все те, що я прошу робиться за 1.5 хвилини. З яких 1/3 часу я чекав, доки дійде імейл з підтвердженням. 🤡
-
Shaw. 85 в месяц. Плюс бесплатный Нетфликс и Ютуб премиум
-
Вже завтра! Не пропустіть! Безкоштовний захід для дівчат віком від 13 до 24 років: готуйтеся до ЕПІЧНОГО дня веселощів, командної роботи та дружніх змагань! 27 вересня в парку Prince’s Island о 14.30 ми створимо справжню олімпійську атмосферу, де ви матимете шанс розвинути лідерські навички, знайти нових друзів і засяяти ще яскравіше ✨ З нами?! Не пропусти цей натхненний день, присвячений ТОБІ! 🔗 Реєструйся вже зараз: forms.office.com/r/mYyg3m0gXr 📧 Є питання? Звертайся до нашого координатора Анни за адресою: [email protected]
-
Здається квартира 2 спальні/1 ванна біля даунтауна та 17 авеню. Буде вільна з 1 жовтня. Світла і тепла. Всі комунальні входять в орендну плату. Ви платите тільки за інтернет. Також є критий паркінг ( також входить в оренду плату). В квартирі є пралка/ сушка, балкон, комірчина. Можна з тваринами( ми платимо 10 доларів за котика). Ціна 1910 долларів. Депозит також 1910 долларів. www.rentfaster.ca/ab/calgary/rentals/condo/2-bedrooms/bankview/pet-friendly/525494
-
Downtown сдается комната в 2bed 2bath апартаментах в самом сердце города. Станция CTrain City Hall и супермаркет в трех минутах ходьбы. Просторная и светлая квартира на 12 этаже имеет всю необходимую мебель и посуду, walk in гардеробная, стиральная и сушильная машины, балкон patio с видом на downtown и реку. Круглосуточный консьерж и подземная парковка, современный спортзал, lounge зона и барбекю. Квартира полностью готова к заезду. Все коммунальные услуги включены. Цена $1800 и залог $1000. Писать в лс или по телефону 8252881928
-
Крутить слоты прямо в Telegram стало реально ⚡️ 🔵 JetTon Games - Игровая платформа в Telegram №1 🎲 Играй без ВПН, Зеркал и регистрации! Бонус новым игрокам до 2️⃣0️⃣0️⃣ тысяч + 2️⃣0️⃣0️⃣ фриспинов!🤑 ☄️ Готов сегодня забрать свой выигрыш? Тогда заходи в @JetTonsliv
-
Крутить слоты прямо в Telegram стало реально ⚡️ 🔵 JetTon Games - Игровая платформа в Telegram №1 🎲 Играй без ВПН, Зеркал и регистрации! Бонус новым игрокам до 2️⃣0️⃣0️⃣ тысяч + 2️⃣0️⃣0️⃣ фриспинов!🤑 ☄️ Готов сегодня забрать свой выигрыш? Тогда заходи в @JetTonsliv
-
Привіт, продаю матрас queen з бед фреймом 300$, матрас без жодних плям, downtown
-
Согласен
-
Доброго дня. Шукаю роботу в сфері медицини. Рівень англ В2 , бажано на full time. Медичні документи в стадії підтвердження .
-
Доброго дня, пропоную 100 дол за реєстрацію та варифікацію на двох сайтах , більш детально в лс …