UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я розумію. Ці неповноцінні морочили мені голову зо два тижні, коли я попросив просто підʼєднати акаунти на звʼязок та інтернет. Два тижні, Карл, з інтервалом в декілька днів ми спілкувались зі службою підтримки, яка кожного разу вигадувала нові причини, чому вони не можу зʼєднати профілі. А потім виявилось, коли я прийшов в той бранч, де підключався, що все те, що я прошу робиться за 1.5 хвилини. З яких 1/3 часу я чекав, доки дійде імейл з підтвердженням. 🤡
-
Shaw. 85 в месяц. Плюс бесплатный Нетфликс и Ютуб премиум
-
Вже завтра! Не пропустіть! Безкоштовний захід для дівчат віком від 13 до 24 років: готуйтеся до ЕПІЧНОГО дня веселощів, командної роботи та дружніх змагань! 27 вересня в парку Prince’s Island о 14.30 ми створимо справжню олімпійську атмосферу, де ви матимете шанс розвинути лідерські навички, знайти нових друзів і засяяти ще яскравіше ✨ З нами?! Не пропусти цей натхненний день, присвячений ТОБІ! 🔗 Реєструйся вже зараз: forms.office.com/r/mYyg3m0gXr 📧 Є питання? Звертайся до нашого координатора Анни за адресою: [email protected]
-
Здається квартира 2 спальні/1 ванна біля даунтауна та 17 авеню. Буде вільна з 1 жовтня. Світла і тепла. Всі комунальні входять в орендну плату. Ви платите тільки за інтернет. Також є критий паркінг ( також входить в оренду плату). В квартирі є пралка/ сушка, балкон, комірчина. Можна з тваринами( ми платимо 10 доларів за котика). Ціна 1910 долларів. Депозит також 1910 долларів. www.rentfaster.ca/ab/calgary/rentals/condo/2-bedrooms/bankview/pet-friendly/525494
-
Downtown сдается комната в 2bed 2bath апартаментах в самом сердце города. Станция CTrain City Hall и супермаркет в трех минутах ходьбы. Просторная и светлая квартира на 12 этаже имеет всю необходимую мебель и посуду, walk in гардеробная, стиральная и сушильная машины, балкон patio с видом на downtown и реку. Круглосуточный консьерж и подземная парковка, современный спортзал, lounge зона и барбекю. Квартира полностью готова к заезду. Все коммунальные услуги включены. Цена $1800 и залог $1000. Писать в лс или по телефону 8252881928
-
Крутить слоты прямо в Telegram стало реально ⚡️ 🔵 JetTon Games - Игровая платформа в Telegram №1 🎲 Играй без ВПН, Зеркал и регистрации! Бонус новым игрокам до 2️⃣0️⃣0️⃣ тысяч + 2️⃣0️⃣0️⃣ фриспинов!🤑 ☄️ Готов сегодня забрать свой выигрыш? Тогда заходи в @JetTonsliv
-
Крутить слоты прямо в Telegram стало реально ⚡️ 🔵 JetTon Games - Игровая платформа в Telegram №1 🎲 Играй без ВПН, Зеркал и регистрации! Бонус новым игрокам до 2️⃣0️⃣0️⃣ тысяч + 2️⃣0️⃣0️⃣ фриспинов!🤑 ☄️ Готов сегодня забрать свой выигрыш? Тогда заходи в @JetTonsliv
-
Привіт, продаю матрас queen з бед фреймом 300$, матрас без жодних плям, downtown
-
Согласен
-
Доброго дня. Шукаю роботу в сфері медицини. Рівень англ В2 , бажано на full time. Медичні документи в стадії підтвердження .
-
Доброго дня, пропоную 100 дол за реєстрацію та варифікацію на двох сайтах , більш детально в лс …
-
Jeep Patriot 2010 - 5400$ Активний статус в Альберті. Не потребує вкладень. Для нового власника заміна масла двигуна та фільтрів, масло диференціалу, зроблена ходова. Єдине що горить чек на каталізатор, ніяк не впливає на роботу. Продаю бо терміново треба гроші. Торг біля капоту.
-
Роджерс 47$ переносной роутер типа 5г !) Полет норм 👌
-
А можно сюда эту фотку, но с замазанными причиндалами? Страна должна знать своего героя!