UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Хз, я сразу ответил:-0
-
Причем тут это, если нужно страну указать?
-
Ну вопрос на русском. Очевидно же, что ответ на русском тоже, если не указано иное)) Там все просто, не нужно сильно углубляться.
-
Бывает:-)🤷🤗
-
Верно!
-
Готово
-
Перездаємо контракт з 1 листопада буде дійсний 8 місяців. Адрес 1403 26a St Sw. Квартира однокімнатна, світла, простора на 4 поверсі, багато місця для зберігання. Пральня в квартирі, посудомийка. Є балкон. В будинку є патіо. Також є паркінг. Поруч станція метро. Можна з домашніми тваринами +35$. На машині 5 хв. до центру міста. Гарний спокійний район, 12 хв пішки багато магазинів Walmart, Safeway. Вартість 1825$ в місяць (депозит 1750$ потім повертається при виїзді) + комунальні
-
Ну да, в принципе. Страна то Нидерланды правильно называется. Америка, по сути, тоже разговорное название ( если речь о США) Душно, но это так)
-
2011 AUDI Q7 PREMIUM PLUS, статус ACTIVE, 7 мест, кожа, акустика BOSE, новая цепь грм и была замена коробки, 2 комплекта резины. Машина в идеальном состоянии за исключением небольшого скола на лобовом стекле. Вложений требует 0, т.к. она после большого сервиса. Есть все документы по сервису + свежий Carfax. Полная инспекция пройдена пару недель назад. Цена 13.900 CAD. Реальному покупателю - торг. Сегодня с аукциона смог выкупить обратно свою прошлую машину, поэтому эта оказалась просто ненужной.
-
Продаю свій мопед E-Ton Beamer(по суті теж саме ,що Yamaha BWS). Купляв 3 місяці тому за 2200$ ,зараз маю машину ,тому більше не потрібен.Потужність 50 кубів (сс) 2-х тактний ,тому можна їздити з правами категорії 7 (learner’s).Маленький пробіг 3 900 км + установлений вихлоп Yasuni(дуже класно звучить).Я міняв тільки свічку,а все інше і так добре працює.Мені на тиждень з головою вистачало 8 $ на бензин (їздив кожного дня по 12-15 км).Легкий в будь-якому ремонті чи модифікаціях. Має активний статус і досі на страховці.Маю прикольний номер ,за бажанням можемо в реджестрі оформити на Вас. Мінуси : є невеликий скол на пластику і спереду ,на пластику ,сліди від тормозної рідини (минулий власник заливав і не закрутив кришку ,тому в нього трохи протекло) В комплекті віддам пів пляшки масла і пляшку тормозної рідини. Ціна 2000 з розумним торгом!