UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Увага! Залишилося одне місце на базовий курс з манікюру! 📅 Дата початку: 14 жовтня 🕓 Тривалість: 4 дні 📚 Формат: теорія + практика 💼 Група: 2 людини (одне місце вже зайнято) 💅 Можливість безкоштовного відпрацювання 2 тижні на матеріалах студії Це останній курс цього місяця! Не пропустіть шанс освоїти нові навички та розпочати свій шлях у сфері краси. 📍 Локація: даунтаун 📱 Для запису або додаткової інформації, пишіть у приватні повідомлення.
-
Доброго дня Підскажить будь ласка хто вже отримую Canada Child Benefit (після 18 місяців перебування в Канаді), є питання: Ми подавалися на Canada Carbon Rebate and GST/HST та заповнювали форму RC66SCH, все добре виплати отримуємо, також в аккаунті дружини дитина відображається; Питання, чи потрібно подавати ще раз цю форму для отримання Canada Child Benefit? Дякую
-
🟡Вже з fido?🟡 30$ 120 гіг Міграційний тариф на Роджерс (є плата за перехід 70$) 🔴Маєш інтернет shaw/rogers? 🔴 Безкоштовно перехід! 40$ 75 гіг для першого номеру 29$ 50 гіг якщо додати членів родини (сімейний акаунт) Деталі в особисті Або Chinook center 2й поверх, wow mobile
-
Добрий день. Я шукав в історії чату, але дуже багато повідомлень стосовно продовження паспорту тому мушу спитати окремо: Чи можливо зараз в живій черзі продовжити паспорти для дітей в Едмонтоні?
-
-
Дякую. Я приймав участь у військовій операції під час АТО. Маю при собі військовий квиток. Цього достатньо? Я не реєструвався у новому застосунку для війсковозабовьязаних.
-
Дякую. Це дуже корисно.