UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вони 4 місяці проводили дослідження, а потім сказали чоловікові: лікувати пізно, ви помрете від раку , йдіть і проведіть свої останні дні з сімʼєю. Так і сказали слово в слово. Мені хотілося їм роти розірвати. Ось вам і полайтлі канадці
-
продам кроссовки, размеры на фото каждая пара по 40$(б/у), желтые по 50$ (новые)
-
Всем привет кто ищет подработку Ищу помощника по renovation Работа включает себя установка полов , покраска стен , установка ванны, установка гипсокартона и плитки замена окон, перекладка крыш Зарплата наличными в конце дня $ 15-22+ в час в зависимости от опыта, желательно если есть авто тогда есть возможность на продолжительное время Писать в личку
-
Підкажіть будь ласка, для перекладу документів: дипломів про освіту, свідоцтв про народження, довідок про несудимість чи є обмеження по ліцензії перекладача. Наш написав таке: Sworn translator, registered under the Ministry of Justice of Sri Lanka. Можно мою печать заверить в мин юстиции Шри Ланки. Если в Канаде тоже система присяжных переводчиков, то нет проблем. В Украине каждый перевод заверяется нотариусом для подтверждения. Если это присяжный переводчик, то нотариальное заверение не нужно, так как после сдачи экзамена, все переводчики зарегистрированы и приносят присягу в мин юстиции. - Чи підійдуть документи від такого перекладача?
-
Как же печально, это просто ужасно. А если бы начали лечение сразу?
-
"Привіт, чи є в нашому ком'юніті хтось, хто працює в мережі готелів Radisson Blu або Park Inn? Хотів би дізнатися більше про роботу в цих готелях. Дякую!"
-
А що про це тепер говорити? Я можу висувати припущення, але що воно мені дасть? Вже півроку пройшло з дня смерті, а я все ще чекаю чоловіка додому😭
-
Простите.