UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Є в наявності ранкові свіженькі тортики Наполеон, Медовик або можливо зробити дві половинки ~800-1000 грам БЕЗКОШТОВНА доставка по місту 🤩 $40 тортик
-
Перездаємо 2-кімнатне житло у зв’язку з переїздом Пропонуємо затишне та комфортне житло з меблями. Поруч знаходяться автобусна зупинка, станція C-train, та торговий центр Westbrook Mall. У будинку є все необхідне для комфортного життя. Основні деталі: • 2 кімнати • Мебльоване • Зручне розташування (поруч громадський транспорт і торговий центр) • Доступно з 1 листопада (можливо навіть раніше) Ціна: 2300 $ (додатково 50 $ за місце для парковки під тентом) Включено у вартість: всі комунальні послуги та інтернет Також є барбекю зона для відпочинку на свіжому повітрі Кому цікаво — пишіть в особисті повідомлення. Гарного дня!
-
LED mini projector. Працює на відмінно 25CAD SE
-
Всім привіт!)👋 Мене звуть Марина Гвоздецька) Я психолог-практик. Працюю з такими запитами: - гострий кризовий стан; -низька самооцінка; - невпевненість у собі; -відсутність мотивації; -відчуття самотності; -пошук ресурсів; -труднощі в прийнятті відповідальності; - внутрішні конфлікти і невирішені ситуації - труднощі у стосунках ( з собою, Ч/Ж, робочих, дружніх, дитячо-батьківських) - пошук покликання; -страхи, образи, почуття вини, сорому і т.п; - панічні атаки; -апатія; -депрессія( супровід) - БАР( супровід); -РПП; -ПТСР - психологічні травми - тривожні розлади; - проблеми з адаптацією чи соціалізацією Досвід 16р. Консультую онлайн. 1год/25$ ( euro, 1000грн) Відгуки можна переглянути на моїй сторінці в інстаграм @hvozdetskayamaryna Рада буду допомоги!)❤️❤️
-
У фрістон зараз малина, полуниця, мандарини Безкоштовні гарбузи
-
SE здається бейсмент з 1 числа Landlord українець, живе 20 років в Канаді 1 Bedroom 1 Bathroom. Власна кухня, власна washer/dryer. Теплий взимку, поли з підігрівом з регуляцією термостатом. Окремий вхід. $1400 усі комунальні та інтернет вже включені до вартості. 🐈 Можна з тваринами, без доплати. 5 хвилин пішки до ноу фріллс, дитсадок, долларама, шоперс, макдональдс. Спокійний район. ЯКЩО БАЧИТЕ ПОСТ - ЩЕ АКТУАЛЬНО
-
Я люблю скрывать эмоции)
-
Пиво это святое, штоты
-
Как у кого дела с домашним интернетом shaw? Лагает невероятно 3 день,роджерс тоже мобильный
-
Всем добрый день! Пересдаем контракт 2023 года, т.к. переезжаем в другой город. Квартира с одной спальной (1 bedroom). Район Даунтаун – 3 минуты до метро (909 7 Ave SW, Calgary, AB), рядом остановка 8th Street. Оплата - 1650CAD/месяц (1650 - депозит), отдельно коммунальные платежи (у нас выходило где-то 60) + интернет (можно подключится к TELUS или Rogers). 16 этаж, с ремонтом (март 2024) и хорошим видом с окна. Спортзал в доме на пятом этаже, паркинг, можно с домашними животными. Walmart в 15 минутах езды если по синей ветке. Можем оставить некоторое количество мебели по договоренности и вашему желанию. + большая кладовка рядом с квартирой