UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Нажаль вони не займаються юридичною допомогою
-
Напишу👌
-
Скорость интернета, полагаю
-
Якщо не працювати на вебці, нічого не стрімити і не грати в танки, то 50Мб over вистачає для мегого, ютуба, хдрєзки і всіх інших нетфліксів/діснеїв. Тому різницю між 500МБ і 150Мб досить важко вловити.
-
Введем набор в команду для партнёрства с ежедневной прибылью от 350 долларов.С 21 года. По всем вопросам пишите в личные смс.
-
Класно, що ви така досвідчена людина в питанні харасменту і завжди знаєте що робити, я ось перший раз зіткнулася:((( Був би в мене ваш досвід, то може також би вистачило мозку одразу знати, що робити :(((
-
ще зроблять вас виною якщо там ще дружні відносини с шефом компанії
-
треба було одразу поліцію викликати на місце щоб по гарячім слідам як кажуть, а зараз все на тормозах і зʼїде.
-
хтось в курсі де можна норм трансляцію збірної тут знайти? Бочу в пабах наш матч в Калгарі не транслюватимуть
-
Требуются люди в команду для заработка на взаимовыгодной основе. Доход от 300$ в день. Если интересует подробная информация - обращайтесь.
-
Добрий день, чи є в Калгарі украінський дитячий садок? Можливо хтось знає чи водить діток. Дякую
-
Почніть з поліції, якщо там розведуть руками тоді треба вже побалать з юристом. Удачі Вам!
-
Продам: - Asus ROG Ally (2023, z1 Extreme) за 550$, повний комплект та ідеальний стан - SSD від Intel на 256гб за 20$ - Sony Wh-1000xm3 за 100$ - Зарядну wireless станцію для мобілки, airpods та apple watch за 20$
-
Мені 15доларів зекономити щоб перейти на 150? Честно не бачу в цьому сенсу. Хоча в Україні мені 80-100 каналу вистачало з головою. Але там були чесні. Тут хз. В будь якому випадку я можу в будь який момент перевестись на 35. А от перекинути контракти на новий таріф не можна 😂
-
Здравствуйте, есть вопрос по поводу визы. Можно ли здесь в Калгари найти какую-нибудь штаб квартиру что бы податься на визу в Канаду. Просто у меня такая ситуация что я уже в Канаде но мне нужно выехать заграницу но без визы я в Канаду уже вернуться не смогу. Подскажите пожалуйста ❤️
-
Хтось може порекомендувати сімейного лікаря який розмовляє Українською або Російською ?
-
Тут вам хочаб нормального англомовного знайти. t.me/uu_calgary/83738/411316
-
видають 52
-
так вони, наче, і тут чесні. заявляють 50
-
в тг таке є? прям з відео?
20 Jan 2023, 19:11
343693/375355
18 minutes ago