UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня підкажіть садочок район Mahogany, сину 4 роки тільки приїхали, я зараз вагітна і авто не маю тому далеко возити не можу . Буду вдячна за пораду ❤️
-
Дякую
-
Здається Main floor in briar hill! www.rentfaster.ca/ab/calgary/rentals/main-floor/2-bedrooms/briar-hill/pet-friendly/108784
-
Пересдаем свой контракт (до 1 сентября 2025 года). 1-bedroom apartment, район Rosscarrock, возле Westbrook station. $1250 в месяц Заехать можно уже через 10 дней Депозит в размере ежемесячной платы С животными можно за разовый платеж Парковка возле дома бесплатная Отдельная плата только за электричество и интернет В квартире микроволновая печь Посудомойка Прачечная прямо у двери в квартиру
-
Просто по номеру картки? Так вони ж тут e-transfer за поштою роблять
-
Опа, моно є. А шо там в них?
-
Хелоу бійці. Маю питання, може вже хтось вирішував для себе. Мені потрібні наші рідні гривні, а саме якось перевести гроші зі звичайної канадської картки на українську. Є в когось ідеї як це зробити найвигідніше?
-
Дякую, вони сказали, що це не апендицит, але є деяке запалення.
-
Оао, є таке. Дякую!!!
-
Доброго дня, після отримання нового Work Permit, кому потрібно дати знати про це, надати копію, окрім роботодавця?