UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
продам перетворювач 110-220. 75кад
-
Привіт, здається 3 bedroom дім (плюс 1 кімната в basement) в оренду на Country Hills, NW. Ціна 2100$ (без комунальних). Дозволено з котом. Вільно з 1 листопада. Прожили тут два роки, лендлордами та локацією задоволені (Лендлорд був лише один раз за весь час, тому що проживає в Торонто) Переїжджаємо, тому що потрібен піший доступ до лікарні. Поруч 301 автобус до Downtown, також автобусна зупинка North Point з різними напрямками. Поруч Superstore, Winners, Vivo(басейн, тренажерний зал, бібліотека), Sobeys, Home Depot, Canadian Tire. Поруч Deerfoot, на авто до downtown 20 хвилин. Ну і будь куди швидко можна доїхати без заторів. Посилання на оголошення рентфастер: www.rentfaster.ca/ab/calgary/rentals/house/4-bedrooms/country-hills/pet-friendly/444686 Також прикріпив додаткові фото. Пишіть кому цікаво, звʼяжу вас з орендарем.
-
Купил. Играю)
-
О, а можно ли как-то узнать, какая фракция в большинстве на сервере? Может, сторонние приложения или сайты, типа wowhead.
-
Кто там у нас спец по реддиту? @Walk_Scape ? Имя изменить можно только после определенных условий? Я всегда там какой-то available_cake56544
-
Перездаємо дуплекс, контракт до кінця травня. Район Seton SE . Є свій двір, тераса. Два паркомісця з середини двору і по фасаду можна ставити авто навпроти будинку. Три спальні 2,5 санвузли (ванна+душ), переїзжаємо в інший район, тому що помінявся садочок у дітей. Хочемо жити ближче. Будинок теплий з автоматичним опаленням. Ціна 2300$+комунальні Зимою комунальні будуть 300-350$. Власники російськомовні. Дуже добре ставляться до українців. Будинок дуже хороший. Пишіть питання в приват якщо цікавить. Дата заїзду за домовленістю.
-
Можливо хтось хоче поїхати зараз в кананаскіс ?
-
Отдам бесплатно. Диван, стол раскладывается (есть небольшой скол, видно на фото). Самовывоз, Шонесси.
-
Стіл 160/115см Free Район Mahogany
-
Друзі, можливо, у когось була схожа проблема. Вискочила дуга з українських брекетів, треба повернути на місце. Куди звернутись? Kingsland відповіли, що не займаються таким
-
Доброго дня. Хто найближчим часом буде летіти до Калгарі, мені потрібні таблетки від мігрені, моя братова вам передасть новою поштою а тут я заберу, посилка максимум 200 грам. Звичайно оплачу доставку. Напишіть будь ласка в приватні, дякую