UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Таке питання, чи можна українцям які перебувають у Канаді по CUAET купувати нерухомість? (У Альберті, Калгарі?)
-
Всьо дуже добре , але в мене чомусь немає всього того що вказане на відео , я зараз трісну від злості
-
Продам кровать с матрасом 300$/ состояние нового/ Ikea MALM Bed frame, high, white, Twin/Restopedic EuroTop Mattress with Natural Bamboo with High Density Medium Firm Comfort Comfort & Support System
-
Я скачала аплікацію але на жаль в мене якась помилка при вході
-
Survival English на період з 21.10-1.11.2024. Триває реєстрація на курс з вивчення англійської мови Survival English на період з 21.10-1.11.2024. Survival English – БЕЗКОШТОВНА інтенсивна програма для дорослих 18+. Нова сесія починається кожні 2 тижні та триває з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 16:00. У нас є дві групи, в тому числі і для студентів з початковим рівнем англійської. Відвідування обов’язкове протягом усіх 10 днів. Просимо зауважити, що ми не надаємо послуг з догляду за дітьми і діти не можуть бути присутніми під час занять. Місце проведення: Церква Святих останніх днів Ісуса Христа (Church of Jesus Christ Latter-day Saints), 2526 24th Ave NW, Calgary, T2N 4H9 – вхід до будівлі через східні двері (Banff Trail, C-Train) Щоб зареєструватися, перейдіть будь ласка за посиланням docs.google.com/forms/d/1E9oCQWWz0HGJISMbmc4I6UCn_dZianMM-aThMaUNd9A/edit#responses Щоб отримати додаткову інформацію, надішліть електронного листа на [email protected]
-
Вітаю, громадо. Чи є тут працівники компаній, які займаються чисткою печей і повітроканалів? Будь-ласка, порадьте. Є замовлення на дуплекс в районі NW. Заздалегідь дякую.
-
Всім привіт 🙋♀️! Мене звати Марія , я працюю менеджером в нещодавно відкритому дитячому playground Luv2Play! Якщо ви хочете подарувати незабутні емоції своїм діткам, приходьте до нас і ми зробимо все можливе для того, аби подарувати вашим дітям найкращий день! Саме з 16.10.2024 з понеділка по пʼятницю і саме для УКРАЇНЦІВ ми впровадили знижку -20% на вхід та кафе по промокоду “Maria20”. Нас відвідують багато українців і українок, Luv2Play входить в топ дитячих playground в Калгарі 😊 Будемо дуже раді бачити Вас і Ваших діток! Можете відвідати нашу сторінку в Instagram www.instagram.com/luv2playcalgary?igsh=djk2YmY4eTM2OHB4
-
Ищу людей, кто хочет зарабатывать на криптовалюте 🚀 📱 Приглашаю всех, даже без опыта! Занимаюсь арбитражем крипты и готов бесплатно обучить всех заинтересованных. 💵 Шанс выйти на доход от 50$ в день. 🛡 Работаю исключительно с проверенными и надежными биржами, без обмана или сомнительных токенов. Если интересно, пишите на мой основной аккаунт, с радостью помогу — @serggoe
-
Ищу людей, кто хочет зарабатывать на криптовалюте 🚀 📱 Приглашаю всех, даже без опыта! Занимаюсь арбитражем крипты и готов бесплатно обучить всех заинтересованных. 💵 Шанс выйти на доход от 50$ в день. 🛡 Работаю исключительно с проверенными и надежными биржами, без обмана или сомнительных токенов. Если интересно, пишите на мой основной аккаунт, с радостью помогу — @serggoe