UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Шукаю людей для безкоштовної фотосесії Всім привіт, я захоплююся фотографією і зараз бажаю зробити кілька зйомок і втілити свої ідеї. Зніматиму на плівку 🎞🎞🎞 та БЕЗКОШТОВНО. Приклади моїх робіт будуть нижчими. Якщо когось зацікавить – прошу звертатися одразу до директу тут, або до інсти – oniskiv.roma .
-
Пылесос в хорошем состоянии, 20 долларов, Шонесси
-
Всім привіт. Перездаємо житло 1 bedroom. В гарному районі, 11611 Oakfield Drive Sw Поруч школа,дитячий садок та магазини. До зупинки сітрейн 15 хвилин автобусом. Багато зупинок прямо під будинком. Пральня на поверсі,паркінг є. Ціна ренту $1500+паркінг(при потребі) Депозит $499 Вода,опалення входить в ціну(додатково тільки світло платити) Пишіть в приват
-
НЕГАЙНИЙ ПРАЙМ!! (БУДЬ-ДЕ В КАНАДЕ/США 🇨🇦🇺🇸 Доступна особа для персонального помічника дистанційно. П'ять днів на тиждень (неповний робочий день) 3/4 години на день хороша оплата Якщо ви зацікавлені, будь ласка, надішліть мені повідомлення для отримання додаткової інформації.
-
НЕГАЙНИЙ ПРАЙМ!! (БУДЬ-ДЕ В КАНАДЕ/США 🇨🇦🇺🇸 Доступна особа для персонального помічника дистанційно. П'ять днів на тиждень (неповний робочий день) 3/4 години на день хороша оплата Якщо ви зацікавлені, будь ласка, надішліть мені повідомлення для отримання додаткової інформації.