UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт. Перездаємо житло 1 bedroom. В гарному районі, 11611 Oakfield Drive Sw Поруч школа,дитячий садок та магазини. До зупинки сітрейн 15 хвилин автобусом. Багато зупинок прямо під будинком. Пральня на поверсі,паркінг є. Ціна ренту $1500+паркінг(при потребі) Депозит $499 Вода,опалення входить в ціну(додатково тільки світло платити) Пишіть в приват
-
НЕГАЙНИЙ ПРАЙМ!! (БУДЬ-ДЕ В КАНАДЕ/США 🇨🇦🇺🇸 Доступна особа для персонального помічника дистанційно. П'ять днів на тиждень (неповний робочий день) 3/4 години на день хороша оплата Якщо ви зацікавлені, будь ласка, надішліть мені повідомлення для отримання додаткової інформації.
-
НЕГАЙНИЙ ПРАЙМ!! (БУДЬ-ДЕ В КАНАДЕ/США 🇨🇦🇺🇸 Доступна особа для персонального помічника дистанційно. П'ять днів на тиждень (неповний робочий день) 3/4 години на день хороша оплата Якщо ви зацікавлені, будь ласка, надішліть мені повідомлення для отримання додаткової інформації.
-
-
-
-
-
-
Требуются люди на монтаж САЙДИНГА Берем людей как с опытом так и без Основные требования: -Пунктуальность -Умение работать в команде -Поддерживать средний рабочий ритм (Мы не требуем выскакивать из штанов, но каждые 15 мин на перекур не ходим) -Свой транспорт. (Вам нужно только приехать и уехать с объекта. Все оборудование и инструменты возим мы) Оплата зависит от ваших умений. Старт от 23$/час
-
A company that specializes in weeping tile installation and basement preparation is looking for an employee. We are currently seeking a Stone slinger operator (Class 3 driver license) to join our team in Calgary. This role is highly physically demanding, involving the filling of basements with gravel. In addition to physical ability, a good conversational level of English is another core aspect of this position. Class 3 driver license. To be able to operate trucks with manual transmission. Position Details: • Hourly rate: $30 per hour, with overtime paid at 1.5x. • Hours: 7:00 am to 3:00 pm, with overtime starting after 3:00 pm. Overtime is common, with 2 or more hours almost every day. Requirements: • Strong conversational English skills. • Valid Class 3 driver’s license Contact me via private message for further details.
-
Нажаль, поки що нічого, але скоро з'явитися
-
Привіт, мене звати Таня і я провідниця у церемонію цвяхостояння🤗 Ні для кого не секрет, що на стопах у нас майже 70 акупунктурних точок, які відповідають нашим внутрішнім органам. Під час практики ці точки «промасажовуються» і якщо якийсь орган у вас працює не дуже добре, туди посилаються імпульси, щоб все нормалізувати. Пришвидшується кровообіг, обмін речовин та робота лімфатичної системи. Швидко знімає втому, особливо втому ніг, якщо ваша робота пов’язана зі стоянням чи постійним ходінням. Оскільки основною функцією мозку є захисна функція, то у моменти, коли ми відчували стрес, страх, тривожність, переживали травматичні для нас події, мозок блокував ці почуття, щоб ми їх не проживали, адже для мозку це занадто стресово і руйнуюче. Це ніби і добре для нас у ці моменти, але на довгу перспективу це стає уже ношою, яку дуже важко з себе скинути. Оскільки усі емоції мають бути прожитими! І уявіть ви з дня на день фоново тримаєте усі ті емоції, ніяк їх не випускаєте, додатково кожен день ви доотримуєте нові дози стресу, які часом також задавлюєте (проявляється агресія, низьке лібідо) і ця чаша рано чи пізно переповнюється. Ви починаєте відчувати, що вам недостатньо енергії, заїдаєте, щоб отримати швидкий дофамін, погано спите, зриваєтесь на близьких чи якісь дрібниці і ще купа різних наслідків. І звичайно ж, що це буде також нормальним, оскільки кожну секунду ваш організм стримує стільки болі всередині. Тому перше, в чому цвяхи є корисними для вашого психоемоційного здоров’я, це звільнення вас від усіх цих фонових болів. Саме тому люди плачуть на цвяхах, саме тому сходять з них. Практика на дошці Садху допомагає відповісти собі на багато питань, загартувати свій Дух та виховати в собі свою власну опору. Ти зрозумієш, що саме заважає тобі рухатись вперед до бажаного чи що стоїть на заваді твого спокою та щастя. Ти зможеш прожити, відпустити ті емоції і переживання, які тебе бентежать. www.instagram.com/sadhulife_tanya/profilecard/?igsh=MWg1YmhnZ2QyYW03ZQ== Аби дізнатись ще більше про практику, пиши мені і я з радістю на все відповім, і все розповім🥰