UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Nissan Sentra SV 2019 год Пробег 60.000 1.8 110 ho На ней кредит,кому интересно в Приват
-
Ищу Руммейта для общей аренды, 1 бедрум квартиры. С 1 Ноября. Калгари, Даунтаун, район Суналта , рядом ситрейн, 10 минут до станции 🚉 цена Аренды 750 $ + интернет и электричество 100 $ депозит 750 $ ( он же залог за последний месяц ) Район тихий спокойный, есть парковка ( не крытая) Контракт до 01.02.2025 , по факту на три месяца (Подробно отвечу в личку)
-
Продається Mercedes-Benz B200, 2007 рік • Невеликий пробіг: 150,000 км • Нові гальма, зимова гума та свіже масло в двигуні • Чистий і доглянутий автомобіль • Немає попереджувальних сигналів на панелі приладів, все працює відмінно • Незначні пошкодження від граду, майже непомітні 3000$
-
Вітаю, я викладач скрипки 🎻 та сольфеджіо 🎼 Проводжу індивідуальні заняття для дітей від 5 до 15 років, незалежно від рівня підготовки! На уроках скрипки ми вивчаємо все – від правильної постановки рук до виконання сучасних музичних творів. А на заняттях із сольфеджіо розвиваємо музичний слух і вчимося створювати музику! (формат занять: онлайн) Мене звати Дана, я професійний викладач скрипки та сольфеджіо. В музиці з 4 років, лауреатка міжнародних конкурсів, маю понад 2,5 роки викладацького досвіду. Можна записати дитину на пробне заняття в особистих повідомленнях)
-
Девушка, есть ли у вас совесть? Конечно, это риторический вопрос! Судя по этому объявлению, совести у вас явно нет. Конечно нет явно её, но также у вас не хватает критического мышления, чтобы понять, насколько позорно размещать такую рекламу с таким ужасным продуктом.
-
Здравствуйте. Есть вoзможность пacсивно зaрабатывать из дома в любой точке мира, высокий доход от 2100 долл в месяц.. Интeресно, пишите плюс в личныe