UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Не так ви хлопці знайометесь 😁
-
Рас рас это хардбас Все в спортивках абибас И на найках пацаны Слушают хардбас басы
-
Подскажите пожалуйста, может кто-то уже нашёл нормальную Dental clinic желательно на SE, но впринципе уже все равно где. Большие проблемы с зубами, кто-то пытается кинуть на деньги, другие говорят мы такое не делаем.
-
MEC Eco Storm. Розмір - Large Стан нової. Гарна, якісна куртка, повністю вітро- та водонепроникна. Не дуже утеплена, більше як демисезонний варіант для температур до ~ -10…-15. Перед публікацією на продаж була випрана з Nikwax і покрита репелентом. $50 Beltline area.
-
Та нормально мы знакомимся, просто тут люди с поехавшей кукухой везде: мне на прошлой неделе девочка на первом свидании заявила что мол почему я на мове не говорю, причём в переписке я ей писал на русском всёвремя :))
-
Понял, благодарю
-
Something new)
-
Да я не расстроился даже, наконец-то новый экспириенс как говорится))))
-
Скорее всего, она тебя перепутала с кем-то
-
Тут я помню один тоже рассказывал о свидании.
-
Перездаємо контракт з 1 листопада буде дійсний 8 місяців. Адрес 1403 26a St Sw. Можна буде заїхати раніше. Квартира однокімнатна, світла, простора на 4 поверсі, багато місця для зберігання. Пральня в квартирі, посудомийка. Є балкон. В будинку є патіо. Також є паркінг. Поруч станція метро. Можна з домашніми тваринами +35$. На машині 5 хв. до центру міста. Гарний спокійний район, 12 хв пішки багато магазинів Walmart, Safeway. Вартість 1825$ в місяць (депозит 1750$ потім повертається при виїзді) + комунальні
-
Ого, єтот парень даже до этапа свидания дошёл Шок треш, удивление
-
Дивні висновки, але ок
-
поделитесь своими домыслами, что не так