UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всім доброго дня Продам акваріум. Можливо ваша дитина хотіла би собі нового улюбленця. Такій формат саме підійде для однієї рибки, або маленьких . ( зможу допомогти з вибором) •акваріум •фільтр •світло ( є три режими) + нічний Можлива доставка Звертайтесь в будь-який час Ціна 60$
-
Аккуратнее маладьож, тут у нас не демократия Забанят и закончится ваша карьера пикапера
-
Так було це дуже давно 🤭
-
Та я думаю как и везде, кстати
-
Ну если в северной Америке это для вас показатель, то для меня нет)
-
1 Bedroom 1 bathroom Доступна для оренди з 1 листопада Address 1611 23 avenue SW 1,650 $ на місяць (все включено, крім електрики та інтернету) + $999 заставу за пошкодження (ви отримаєте його назад, коли виїдете), $25 на місяць за домашню тварину Парковка доступна
-
Да who такой этот ваш sex???
-
Take me home to Night 🤭
-
Денчик самый опытный из нас
-
Йода
-
Стэтхэм?
-
Девочка скорее всего слишком молодая ещё, возводит все в абсолют
-
Ахахахахха
-
Всім привіт. Перездаємо студію з 1 листопада, контракт до 1 травня з можливістю продовження оренди. Адреса: 333 17 Ave SW Ціна: $1299/міс+паркінг(при потребі) Депозит: $999 Вода,опалення входить в ціну(додатково тільки за світло платити) Можно з домашніми тваринами Поруч магазини, до зупинки сітрейн 10 хвилин пішки, також багато зупинок прямо під будинком. З головних плюсів це ціна та зручне розташування.
-
Так она не знает)
-
Жосскій бед бойчик 😎😎
-
Я не боюсь банов: в твиттере с тарелочницами натренировался)))
-
Вони так і не доМОВИлись...