UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Здається бейсмент в новому будинку, район Yorkville (SW), ціна $1150 + 40% комунальних. З 03.листопада2024.Контракт до лютого 2025. Буде окрема спальня, ванна кімната, вільна кімната яку можна обставити будь-як за бажанням. Вітальня, кухня і storage room спільні на першому поверсі (але в кожного свій холодильник). Окреме місце в гаражі + місце для парковки надворі. Є задній двір і місце для BBQ. Без тварин. За 5 хв ходьби від будинку є автобусна зупинка - можна доїхати на Somerset або до Walmart, Superstore, Best Buy тощо. В пішому доступі є Shoppers, Sobeys та кілька кафе. За потреби можу зробити додаткові фото/відео 🙃
-
цікаво собі гарний сноуборд дістати
-
Чи даунхіл?
-
Бігові?
-
Ээ.. беговые наверное) Я нуб в этом. Я к тому, чтобы подобрать самые простенькие в парке буквально по снегу поездить
-
Сучасні бігові лижі потребують спеціального взуття. І от нові кріплення плюс лижі плюс боти це вже нормально грошей.
-
По суті питання я б не радив купляти зразу з нуля свої лижі. Є багато дешевих прокаьів і можна спробувати.
-
Ну вот у нас под окном гольф-поле Шаганнапи, оно закрывается в конце месяца и когда снег лежит, там люди катаются. Вот я тоже так хочу. Или, на худой конец, по степям Фиш Крика
-
Такі називається якраз бігові або cross country skis. Прикол в тому що є така категорія гірських лиж, які так і називається "паркові". Для стрибків з трамплінів із сальто :))) це точно не то що тобі потрібно.
-
Понял, спасибо. Я скорее имел в виду может типа б/ушные, какие-то неприхотливые, в которые можно и свой ботинок вставить. Если возможно, я ж далёк от этого вообще
-
Всем добрый день В компанию требуются плиточники (только с опытом работы !!!) Не помощники Не энтузиасты Не подсобники Работа официальная на PR ! Работа от выработки Требования : наличие своего инструмента , транспорт (это важно) Английский не важен Желательно молодые , крепкие и быстрые ребята ЗП очень достойная Если у вас есть опыт в Европе , научим канадским технологиям , это не проблема Пишите пожалуйста мне
-
Привіт!! Хто шукає роботу, мені потрібні працівники з понеділка по п'ятницю або у вихідні. Субота та неділя, хороша оплата
-
Смысл в тех ботинках что у них на носке есть удлинение - такой себе хлястик перед пальцами, который фиксируется в креплении на лыже. А пятка свободно двигается вверх и вниз, что позволяет удобно двигаться
-
Лыжи под обычный ботинок - ну может туристические, с камусом, это для ходьбы. Но беговые под свой ботинок не советую. На маркетплейсе думаю можно найти что-то недорого
-
Всім доброго дня! Здається квартира 2кімн/2ванні з 1 грудня. Квартира неподалік від центру, район Kensington, квартира велика в новому будинку, має все необхідне всередині. Ціна 1850$ + світло. Також є паркомісце яке входить в ціну. Кому цікаво скину фото або можна подивитися особисто. Без тварин.
-
Скажите пожалуйста, куда обращаться, если машина закрылась заведенной с ключами внутри? ‼️‼️‼️‼️
-
Нужен клинер, девушка, на заказ в Airdrie, на 25 число, работы на 3 часа, regulard cleaning. Оплата обсуждается в лс.