UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Сдаётся в аренду верхний этаж дома - 3 спальных, полностью мебелирован и оборудован для проживания, стиралька/сушка 2-в-1 на этаже. Коммуналки и интернет входят в стоимость аренды. Аренда $2400. Район Riverbend SE. Контакт на лс или 4038634767
-
Я сделал в Kal Tire возле косткотна херитаже и через 2 месяца резина стёрлась нахрен. Приехал, а они говорят что это норм, вы ж 7 тысяч проехали. Не знаю кого вам рекомендовать, читайте отзывы, тут рукажопых куча. Знакомый говорит им нормально резину с маслом менять
-
Доброго вечора! Шукаю роботу educator в daycare, before and after school або в школу. Маю ECE сертифікацію 1 level. Диплом вчителя з українського університету, досвід роботи в школі в Україні. Добре знаю англійську мову. Якщо в когось є вакансії, чи хтось може кудись порекомендувати, буду безмежно вдячна. Дякую.
-
Всім привіт ! Шукаю роботу у готелі, на прибирання номерів або у лаундрі, є досвід роботи канадській, англійській на середньому рівні. Якщо ви знаєте що у ваш готель треба працівники будь ласка напишіть мені. Дуже дякую
-
Журнальний столик ІKEA, колір espresso, стан відмінний, 25cad
-
Продам металеву основу, size Full, висота - 40см, при необхідності можна використовувати для storage. Стан відмінний, у використанні рік. Ціна - 65саd Забрати з Killarney, SW.
-
Квартира в аренду по адресу 807 Royal ave SW Квартира расположена в 2-3 минутах ходьбы от 17 ave Рядом есть супермаркеты и Canadian tire. В эту цену также входит наземная парковка, которая находится во дворе и очень удобно расположена, так как она первая у двери. 1330💵💸. Депозит 500💰 Соседи очень дружелюбные и не доставляли никаких проблем.
-
Grocery/Utility Cart на колесах, складається, макс. навантаження 50кг. Була у використанні, у хорошому стані. Ціна - $30 Забрати з Killarney, SW.
-
Продам матрац, size Full, висота 25см, у хорошому стані. Ціна $90. Забрати із Killarney, SW.
-
Всім привіт! Ремонтую ПК, ноутбуки у Калгарі! Можу виконати роботу приїхавши до вас на хату або в офіс! *Складання ПК і ноутбук новий або б\у для хати або офісу; *зняття паролів з ноутбуків: Windows *відновлення даних з HDD/SSD, зовнішніх та внутрішніх накопичувачів; *переустановка, оновлення операційної системи та встановлення office, захист від вірусів оновити та встановити; *апгрейд: заміна та додавання оперативної пам'яті, заміна ссд з перенесенням системи зі старого диска або перенесення без змін всіх даних; *ремонт та апгрейд техніки ПК та ноутів; *чистка від пилу та заміна термопасти; Займаюся ремонтом комп'ютерної техніки багато років. Виклик мінімально, договоритися можемо при вияснення вашої проблеми. Виконую встановлення програмного забезпечення та оновлення (апгрейд) заліза
-
Ищу напарника для ремонтных работ! Возраст до 25, знание о стройке иметь! Ставка от 20 первую неделю если опыт большой именно Канадский - соответсвенно больше Также если кто есть делал steel stud framing interior интересуют люди или бригада, цена либо часовка либо аккорд!Возраст не играет роли.
-
Здається в оренду 2 bedroom 1 bathroom 🌷з 1 листопада 20 Mahogany MEWS 1 оплата за місяць 1900 (+депозит) 2 перший поверх, вхід на дві сторони 3 пралка та сушилка в квартирі 4 з комунальних оплата лише за світло 5 безкоштовна парковка біля дому 6 дуже затишний та спокійний район, чистий, без бомжиків 7 безкоштовний вхід на закриту територію Mahogany Beach 🏖️ 8 поруч продуктовий магазин Sobeys, також Dollarama, кафе, ресторани, клініки, банки, автобусні зупинки