UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Нафиг покупать
-
Так юбик продали
-
Всім привіт. Перездаємо студію з 1 листопада, контракт до 1 травня з можливістю продовження оренди. Адреса: 333 17 Ave SW Ціна: $1299/міс+паркінг(при потребі) Депозит: $999 Вода,опалення входить в ціну(додатково тільки за світло платити) Можно з домашніми тваринами Поруч магазини, до зупинки сітрейн 10 хвилин пішки, також багато зупинок прямо під будинком. З головних плюсів це ціна та зручне розташування.
-
Всех приветствую ! Ищу работу помощником повара/поваром/заготовщиком 🔪ну и все в этом духе . Рассматриваю все варианты от ресторанчиков вплоть до МакДональдза 🍔( слышал что там есть реферальная программа по найму сотрудников ) . Опыт есть, английский между Б1 и Б2 . Если есть какие-то знакомые в общепите или свободные вакансии - буду благодарен контактам !)
-
Сдаётся в дома на SW basement,комната и салон.На короткий срок.Обращаться по всем вопросам по телефону (403) 966-1161
-
Продам фен Infiniti Pro в ідеальному стані та оригінальній коробці. Має дві швидкості, три температурні режими та режим холодного повітря. Все ідеально працює, але я не користуюсь, бо за звичкою чекаю, коли волосся саме висохне. Вартість - 25 CAD Забрати можна в Downtown.
-
Здається кімната в двух поверховому будинку в гарному районі Woodbine SW ,для жінки без шкідливих звичок ціна 800дол.
-
На оранжевом Ютубе?))
-
З 1го листопада здається двоповерховий дуплекс. Три кімнати на вибір- є з персональною ванною, є з ванною на дві кімнати. Центральний північний район Калгарі біля зупинки автобусів.
-
Разве что владелец араб
-
Привіт!здається бейсменд в Mayland Height . 2 кімнати+1 ванна.Хозяйка гарна і адекватна людина(це мій лендлорд і я їй допомогаю) www.rentfaster.ca/ab/calgary/rentals/basement/2-bedrooms/mayland-heights/non-smoking/460476