UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Панство, прошу допомоги - пишу диплома та треба провести опитування для нього, хто хоче долучитись та має вільні 15 хвилин для роз0витку психологічної науки в Україні пишіть - @topalovajuliia. Буду дуже вдячна за допомогу 🤗🤗
-
Ecть полнocтью лeгитuмный дoxoд болee 41Oдлр за cyтки, напpaвлeние пoлностью oфициaльнo.
-
Ecть полнocтью лeгитuмный дoxoд болee 41Oдлр за cyтки, напpaвлeние пoлностью oфициaльнo.
-
-
🌟Запошуємо на БЕЗКОШТОВНЕ ЗАНЯТТЯ дітей від 7 до 17 років 🔍Ваша дитинка занадто багато часу проводить в телефоні чи планшеті❓ 🔍 Чи можливо дитина не знає чим зайнятися у вільний час❓ 🔍З’являються нові хобі, але швидко зникає інтернес❓ Ми навчимо робити ігри, сайти та додатки, дамо навички, які знадобляться у будь-якій професії 🙋♀️😇 ❗️Кількість місць обмежена ✅Без жодних зобов’язань Скоріш пишіть мені «+» в особисті повідомлення і я підберу для вас зручну дату та час🤩💌
-
Не підскажите де можна купити матеріали для брів ?
-
наймання наймання наймання🇨🇦 Посада: Персональний помічник Вікове обмеження: 20-75 років. Статті: чоловічі та жіночі Клас: вищий або не вищий Досвід роботи не потрібен (навчання буде проведено) Напишіть мені, якщо ви зацікавлені...!! !
-
Высший класс это буржуазия или монархия, уточните.
-
iPhone 15 128 gb. Идеальное состояние, использован меньше года одним владельцем. 850$, скромный торг уместен.
-
Понятия не имею, надо вспоминать. У братьев Руссо получаются неплохие боевые сцены, как по мне.