UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Курточка вік 5 р ціна 8 дол
-
Взуття зима розмір 9 Ціна 25 дол
-
Серьезно, твист для восьмиклассников
-
А как все раздули из тупейшего "убили собаку и он мстит"?)))
-
-
Доброго вечора Хочу звернутися про допомогу намагаємось з дитиною виїхати з окупації потрапили під сильні обстріли. Машина зламалась. Стоїм.мені потрібно викликати авто щоб допомогли. Якщо можете позичити400 чи 300 грн. Мені не вистачає щоб заплатити водієві аби той довіз до укр волонтерів Я поверну як виберусь. Я буду вам дуже вдячна Вибачте якщо щось. повірте я не обманюю все зло повертається я знаю. За дитину страшно дуже . Нічого не можу зробити. В дитини істерика не можу заспокоїти На чужих грошах щастя не буде. Господь все бачить. Зрозумійте правильно зараз безвихідністю. Мені дуже соромно перед вами
-
Так. Очень много старых фильм с Джеки Чаном. Сцена из первого "Перевозчика" в гараже, где он обмазался говном маслом машинным или чем то ещё. Первая встреча Кэпа и Баки, потом ещё Наташа появилась.
-
Поклянись здоровьем ребенка, что это правда. Бог все видит
-
Всім привіт. Перездаємо житло 1 bedroom. В гарному районі, 11611 Oakfield Drive Sw Поруч школа,дитячий садок та магазини. До зупинки сітрейн 15 хвилин автобусом. Багато зупинок прямо під будинком. Пральня на поверсі,паркінг є. Ціна ренту $1500+паркінг(при потребі) Депозит $499 Вода,опалення входить в ціну(додатково тільки світло платити) Пишіть в приват
-
⚠️ ВАЖЛИВО ⚠️ Скорочення місць для провінційних програм😢 ✅ Сьогоднішні новини підтвердили слухи щодо скорочення місць для провінційних програм!!! 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 ✔️ «З планом рівнів цього року ми прислухалися до канадців. Ми зменшуємо наші цілі щодо постійного проживання. У порівнянні з минулорічним планом, ми: ▪️ скорочення з 500 000 постійних жителів до 395 000 у 2025 році ▪️ скорочення з 500 000 постійних жителів до 380 000 у 2026 році ▪️ встановлення мети 365 000 постійних жителів у 2027 році 🔽План рівнів також підтримує зусилля щодо скорочення обсягів тимчасових резидентів до 5% населення Канади до кінця 2026 року. Враховуючи заходи щодо скорочення тимчасового резидента, оголошені у вересні та минулого року, тимчасове населення Канади зменшиться протягом наступних кількох років, оскільки значно більше тимчасових жителів перейдуть на постійне проживання або покинуть Канаду порівняно з новими прибуттями.» 🔗 ПЕРШОДЖЕРЕЛО 🕯 Долучайтеся до нашої спільноти, щоб дізнаватися більше про шляхи імміграції та підтримку для українців у Канаді! 🇺🇦🤝🇨🇦 #PR #immigration #UACanada #ukrainians #Canada #PRCUAET
-
Продам консилер від Clarins. Був відкритий і жодного разу не використовувався. 30 CAD Мій улюблений, але в цей раз вирішила спробувати інший відтінок і не вгадала.
-
Сдаем свою квартиру в The Oliver Apartments ,так как переезжаем раньше срока аренды в другое место! Заехать можно с 1 декабря и по конец марта контракт у нас , а дальше просто продлевается ! 1 бедрум! Квартира новая, мы первые в ней жильцы после открытия комплекса! Имеется гардеробная-постирочная ( стиральная и сушильная ) машины в квартире . Вид шикарный с балкона на башню и на даунтаун! 6 этаж ! Посмотреть можно в любое время. Пишите в личные !
-
Мебель для патио Набор из 4 предметов для патио Стулья , Плетеный диван, Журнальный столик для двора или заднего двора (коричневый) Состояние хорошее , использовалось 4 месяца ! Цена 140$ Даунтаун, самовывоз !
-
Продам женские макасины Ральф Лорен( 37 европейский ) размер! Одеты один раз ! Новые , в коробке ! Пишите в личные ! Даунтаун ! 80$