UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня Хочете створити обліковий запис у TikTok і почати заробляти на своїх переглядах? Ми пропонуємо вигідну можливість монетизації вашого контенту! 💰 Ціна: всього 300 грн 🔗 Якщо вас зацікавило, пишіть в Телеграм: [KOPAD_8008 Начніть заробляти в TikTok вже сьогодні! 🚀
-
Здається однокімнатна квартира, приблизно 561 кв. футів, за адресою 1235 11th Ave SW. Заїзд з 13-15го листопада, і до 5го грудня без оплати. Оплата вже за наступний місяць. Поруч знаходяться Tim Hortons, Calgary co-op, Calgary co-op Whiskey в 5-10 хв ходьби Dollarama, Chevron i Safeway. Також кілька автобусних зупинок і в 10 хвилинах зупинка c-train. Вартість: - 1850 CAD/ month - Пральна машина, сушарка та посудомийка в апартаментах - Можна з тваринами - Водопостачання і обігрів входять в місячну плату, окремо рахунок тільки за електроенергія залежно від використання. - Паркінг за корему плату 170 CAD/ month. - Також в білдінгу є зал для тренувань, ігрова кімната, більярд, кінозал, тенісний корт і два патіо. Для вигула тварин і з встановленими грилями для відпочинку. Це все входить в місячну плату, потрібно тільки бронювати час в додатку, але обмежень по використанню немає. За додатковою інформацією, або для огляду квартири, пишіть в приватні повідомлення.
-
#Calgary Downtown #Short term Dec 1 ~ Feb 28 (Negotiable extension) 1 min walk to 8 st Station 👍👍👍 912 6 ave SW ️ Furnitured Share Apartment ️🏙️ One big private room with big smart TV and big storage. 🖥️ $950 including all except laundry. [Female only!!!] If you are interest or any question please PM.😊 @AutumnHuang (English pls😁)
-
Ааа я не увидел что вы спрашивали за нашу кухню. Я к сожалению не знаю хороших ресторанов с нашей кухней
-
Прям ресторанов тут нет
-
Скорее всего ещё где-то на юге есть
-
Вроде в Core есть на фудкорте украинская кухня ну и кофейня в центре на 7 или 8 улице
-
Я к тому, что прям ресторанов с украинской кухней нет вообще в Калгари, вот )
-
Я сказал «нет хороших наших ресторанов» если знаете что то хорошее посоветуете пожалуйста, обязательно посещу🤝
-
Понял вас. Я имел ввиду хороших, с красивым залом и вкусной едой. Я был много где. Но чтобы прям позвать девушку на свидание в украинский ресторан, такого не встречал. Вот в Ванкувере красивый украинский ресторан, с красивой подачей и вкусным баром
-
Запрошуємо на роботу молодих та енергій дівчат у клінінгову компанію. Якщо у вас є досвід та бажання пишіть мені у приватні повідомлення ваш контакт та ваш досвід.