UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Червень минулого року - це більше ніж 12 місяців. Отже відповідь ні
-
maps.app.goo.gl/smd8tboX8NXMEve38
-
Продаю костюм Helloween $20 Вік 1-2 роки Нам великий 🙈
-
Приветствую - обращаюсь ко всем кто получали уже Acknowledgement Of Receipt на федеральном уровне при подаче на ПР. Если они потребовали справку о несудимости с Украины (Police Certificate: Please provide an original and recent Police clearance Certificate from Ukraine) - хотя я уже им давал её - сроком действия от Января 2024. Что лучше сделать в этом случае ? Так как я не обновил свои данные - мне справку еще одну не дадут!
-
Я не имею доступа к дие . Я получал через консульство в Эдмонтоне , до того как закон об обновлении данных ввели.
-
Здається в оренду 2 bedroom 1 bathroom 🌷з 1 листопада 20 Mahogany MEWS 1 оплата за місяць 1700 (+депозит) 2 перший поверх, вхід на дві сторони 3 пралка та сушилка в квартирі 4 з комунальних оплата лише за світло 5 безкоштовна парковка біля дому 6 дуже затишний та спокійний район, чистий, без бомжиків 7 безкоштовний вхід на закриту територію Mahogany Beach 🏖️ 8 поруч продуктовий магазин Sobeys, також Dollarama, кафе, ресторани, клініки, банки, автобусні зупинки