UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Здається 1 кімната з приватною ванною, мебльована в двохкімнатному двоповерховому будинку, для 1-2 чоловік. Ціна -за кімнату 850 в місяць, плюс депозит 400(депозит повертається при виїзді якщо не було пошкоджень) та плюс комунальні. Район- North Haven Пишіть у приватні, відповім на запитання.
-
В даун таун, в новому магазині Value Village, біля Winners сьогодні бачив оголошення
-
-
Нова подушка. 20$ Забирати Белтлайн
-
Дівчатка, всім привіт🥰. Через декілька днів виїзд з Укрaїни. Достaвляємo : медикаменти, стiки іqоs/gІо (xiтс, тepea, nео), cигаpeти, електpoнки. Також: ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю скоро, тому поспішіть, пишiть у пpиватний чaт) Доставляємо за адресою)
-
Доброго ранку всім .. скажіть можливо у когось є відео інструкція (я памʼятаю така точно є) як переклеїти візу зі старого паспорту у новий … не можу знайти у себе ))) буду дуууже вдячна !!))
-
Привіт! Шукаю дівчину-співмешканку для спільного проживання в квартирі, бажано недалеко від центру. Планую заїхати 1 грудня. Про себе: люблю чистоту, не маю шкідливих звичок, захоплююсь приготуванням їжі та люблю ходити в хайкінг. Буду рада знайомству з майбутньою сусідкою!
-
Доброго ранку всім .. скажіть можливо у когось є відео інструкція (я памʼятаю така точно є) як переклеїти візу зі старого паспорту у новий … не можу знайти у себе ))) буду дуууже вдячна !!))
-
Всім привіт 🙋♂️ Хтось знає від коли починаються рахувати 90 днів коли ще можна їздити за міжнародним водійським посвідченням (не Канадійським)? Прилітав і відлітав, тепер міркую чи я ще маю право на цих 90 днів.
-
Здається однокімнатна квартира, приблизно 561 кв. футів, за адресою 1235 11th Ave SW. Заїзд з 13-15го листопада, і до 5го грудня без оплати. Оплата вже за наступний місяць. Поруч знаходяться Tim Hortons, Calgary co-op, Calgary co-op Whiskey в 5-10 хв ходьби Dollarama, Chevron i Safeway. Також кілька автобусних зупинок і в 10 хвилинах зупинка c-train. Вартість: - 1850 CAD/ month - Пральна машина, сушарка та посудомийка в апартаментах + балкон - Можна з тваринами - Водопостачання і обігрів входять в місячну плату, окремо рахунок тільки за електроенергія залежно від використання. - Паркінг за корему плату 170 CAD/ month. - Також в білдінгу є зал для тренувань, ігрова кімната, більярд, кінозал, тенісний корт і два патіо. Для вигула тварин і з встановленими грилями для відпочинку. Це все входить в місячну плату, потрібно тільки бронювати час в додатку, але обмежень по використанню немає. За додатковою інформацією, або для огляду квартири, пишіть в приватні повідомлення.