UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Программа доя украинцев была закрыта больше года назад. Сейчас подаваться на общих основаниях, специальных условий нет. Это все можно найти на canada . ca
-
В Канаду конечно, это же чат Канады. Или я не туда пишу ? Я в целом спрашиваю, какую визу можно сделать чтобы переехать в Канаду на данный момент с Германии.
-
Всім привіт. Перездаємо житло 1 bedroom. В гарному районі, 11611 Oakfield Drive Sw Поруч школа,дитячий садок та магазини. До зупинки сітрейн 15 хвилин автобусом. Багато зупинок прямо під будинком. Пральня на поверсі,паркінг є. Ціна ренту $1500+паркінг(при потребі) Депозит $499 Вода,опалення входить в ціну(додатково тільки світло платити) Пишіть в приват Контракт на 4 місяця з можливістю продовження 😃
-
Вітаю 🙌 Маю таку проблему,може хтось підкаже,я хочу вклеїти візу,чи можу зараз це зробити?Віза і біометрія зроблена щє в 2022 році.Дякую
-
Вітаю 🙌 Маю таку проблему,може хтось підкаже,я хочу вклеїти візу,чи можу зараз це зробити?Віза і біометрія зроблена щє в 2022 році.Дякую
-
Шукаю настільні ігри по типу Carcassonne або Viticulture
-
Нaчнu зaрaбaтывaть вмeстe с нaмu! Дoхoд oт 200-300 USD в дeнь, нeпoлнaя зaнятoсть. Нe трeбуeм oпытa, пoмoжeм с oбучeнueм. Дuстaнцuoннo. Пuшu, eслu зauнтeрeсoвaлo!
-
На Маркетплейс глянь
-
Хтось займається ремонтом телефонів ? Iphone 11 Pro потрапив в воду. Зараз зелений екран. Скільки буде коштувати ремонт, просушка ? В приват. Калгарі.
-
Хтось займається ремонтом телефонів ? Iphone 11 Pro потрапив в воду. Зараз зелений екран. Скільки буде коштувати ремонт, просушка ? В приват. Калгарі.
-
Не розумію ваше питання, якщо у вас є віза, то в чому проблема? Навіщо вклеювати, якщо вона в вас є? Біометрія дійсна 10 років
-
Если вам её не аннулировали то пробуйте вклеить. Но ворк пермит по прилёту в Канаду вам вряд-ли дадут
-
Привіт, шукаю кімнату, бажано із гаражем.
-
Мабуть тоді вам треба робити LMIA, щоб працювати тут. Але на наступні роки йде велике скорочення всього цього. Краще візьміть консультацію у іміграційного консультанта, вони можуть підібрати для вас щось.
-
Ищем людей на работу на сайдинг и крыши. Пишите не стесняйтесь
-
Ecть полнocтью лeгальный дoxoд Болee 5700 длр за неделю Напpaвлeние пoлностью oфициaльнo. Прибыль ежедневная!!! Интересующим писать лично мне
-
Устал попрошайничать? Начни что-то делать, напиши
-
Кровать Квин в хорошем состоянии, бесплатно, самовывоз
-
Дякую за обґрунтувану відповідь 🤗 Може у вас є якісь перевірені консультанти?)
-
Нова осіння куртка H&M - 40 cad Розмір XS, точно підійде на S. Забирати біля Sunalta
20 Jan 2023, 19:11
347286/373108
9 minutes ago