UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Кровать Квин в хорошем состоянии, бесплатно, самовывоз
-
Нова осіння куртка H&M - 40 cad Розмір XS, точно підійде на S. Забирати біля Sunalta
-
Вітаю! продам нову зимову гуму. була куплена в комплект з авто повністю нова з салону віддам комплект за 650 кад, всі питання в особисті
-
Доброго дня! Будь ласка, порекомендуйте сімейного лікаря в даунтауні. Я нещодавно приїхала. Бенефіт уже отримала. Дякую ❤️
-
Сдается комната с отдельной ванной в 2bed 2 bath apartment, laundry в квартире. Район Skyview ranch NE. 1020$ +электрика/вайфай/страховка(+-50$).
-
Набираем людей на удаленную работу на Binance Сразу немедленный старт. С понедельника по пятницу 200–320$ в день Сб-Вс 110-150$ Опыт работы не требуется (проводится обучение) Отправьте + в ЛС, я расскажу всё подробно)
-
Контролюйте свою мову
-
💃BELLYDANCE classes in Calgary!💃 🗓️ Щосереди ⏰ 18:00-20:00 🔈Мови спілкування: українська, англійська, французька, польська 💁♀️ Вікова категорія: дорослі 📍 117 17 av NE, Calgary, Ab, T2E1L7 M.One Dance Hab ✨На вас чекає чарівний світ східного танцю, різноманіття стилів, яскрава хореографія, дружня атмосфера, відкриття власної жіночої магііі та краси ✨ 💃Професійний викладач східних танців з багаторічним досвідом серед дітей та дорослих, тренер чемпіонів, суддя Міжнародної Організації Східного Танцю в Україні УАВСТ, організатор регіональних та міжнародних конкурсів сучасної хореографії💃 ❗️Кількість місць обмежена❗️ Контактний телефон ☎️ 587-973-0755
-
так звичайно
-
А ви додали?
-
не дали причини, вони просили додати документи 2 рази, потім просто закрили аплікацію
-
А чому відмовили? Я онлайн подавала.
-
Є багато наших українок, напишу вам в особисті
-
Магазин your dollar store ищет сотрудника на парт-тайм с достаточным уровнем английского, чтобы оказывать custom service и возможностью работать по вечерам, выходным. Chestermere. Your Dollar Store With More (403) 457-7789 Писать мне в телеграмме или резюме на почту [email protected]
-
I need staff as soon as possible to work Data entry / administrative assistant Kindly send message for more details.