UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Кросівки розмір 7 55$ Сумка 10$ Плаття хс-м 15$ Футболка с 12$ одіта лише раз Кофта с 15$ Рожеві штани 10$
-
С декабря сдаются 1 bedroom апартаменты (есть возможность заехать с середины ноября и до декабря бесплатно). Отдельная кухня с гостиной, отдельная спальня, санузел и балкон. Большие окна, светлая квартира с необычным ремонтом. 13 этаж с красивым видом. Можно с питомцами. На последнем этаже зона для отдыха с грилем, бильярдом, теннисом и прочими развлечениями. Цена: 1882$ + электричество. Плита и отопление газовое, входит в цену аренды. Договор до 28 февраля 2025, есть возможность продления без изменения цены. Расположение: 14 Ave & 14 st sw. В близи даунтауна. Автобусная остановка под домом, в пешей доступности ctrain station, dollarama, convenience store, соор and SafeWay. Пересдам по причине переезда, есть возможность договориться о мебели и прочих вещах
-
Походу то тільки я настільки старий, що мені і мінімальна графіка виглядає приємно для ока
-
Любі українці! Якщо ви або ваші близькі плануєте прибути до Калгарі🇨🇦, ми будемо раді зустріти вас в аеропорту. Завітайте до нашого офісу на першому поверсі аеропорту YYC, біля 17 виходу. Або ж шукайте наших представників з написом на планшеті: “Help for Ukrainians”. Ми можемо вам допомогти: 🛌 з інформацією щодо тимчасового розміщення; 📄 з першими кроками в Калгарі; ✈️ зорієнтуватися в аеропорту! Bи можете зв’язатись з нами до вашого прибуття: 📧 [email protected] 📧 [email protected] Dear Ukrainians! If you or your relatives/friends are coming to Calgary🇨🇦, we are at the Airport to welcome you. Upon arrival, please visit our office near Door 17 on arrival level of the Calgary Airport. Or just look for our colleague with a sign: "Help for Ukrainians". We can help you with: 🛌 Information about temporary accommodation. 📃 Guide you on your first steps in Calgary! Or ✈️ At least assist you at the Airport! Connect with us before arrival: 📧 [email protected] 📧 [email protected]
-
Привіт!! Хто шукає роботу, мені потрібні працівники з понеділка по п'ятницю або у вихідні. Субота та неділя, хороша оплата
-
Привіт!! Хто шукає роботу, мені потрібні працівники з понеділка по п'ятницю або у вихідні. Субота та неділя, хороша оплата
-
-
-
-
-
-
-
-
-