UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт!! Хто шукає роботу, мені потрібні працівники з понеділка по п'ятницю або у вихідні. Субота та неділя, хороша оплата
-
Привіт!! Хто шукає роботу, мені потрібні працівники з понеділка по п'ятницю або у вихідні. Субота та неділя, хороша оплата
-
-
-
-
Терміно продам infiniti g35x 2007 р. Пробіг 282000 .В доброму технічному стані , вкладень не потребує , сів поїхав , резина nokian шипована , повний привід , 3.5 об’єм бензин , шкіра , підігрів сидінь , дуже зручне та комфортне авто ! Ціна 4300
-
Сдается комната в тихом центре 1212 13 Avenue SW. Квартира 2 bedroom. В проходной спальне живёт взрослый, адекватный мужчина, в другой женщина. Сдается изолированная комната. Рядом продуктовые магазины, хорошая транспортная развязка. До CTraine 8 минут пешком. Река Боу и парковая зона в 10 минутах спокойного шага. Цена 850 CAD в месяц. Хотим найти адекватного человека. Для тихой, спокойной жизни. Соблюдая тишину и уважение к границам друг друга. В квартире есть правила: ❌ Не курить ❌ Не устраивать шумные вечеринки ❌ Не бухать 8252881490 Виталий.
-
Усіх Вітаю!!! Здається в оренду кімната (бажано для жінки) з 1 Листопада в довгострокову або ‼️помісячну📌 оренду🏠 Заізжати можна зараз!!! 📍Розташування: 129 72 Ave NE, 🚍5 хвилин пішки до автобусної станції,до Downtown 30 хвилин. Однаково близько до всіх сусідніх районів. 🛒Saveway і Superstore,gym and school в пішій доступності)! 🏰 Загалом, 2-рівневий будинок пристойного розміру з кухнею! Безкоштовна парковка на вулиці і своє заднє подвірʼя! Нові Пральна та сушильна машини в комплекті. 💵 Ціна: 700 $ + комунальні послуги (~70-90) щомісяця. Також гарантійний депозит за місяць 700$📌 🪑🛏 😎 Для комфортного проживання усіх співмешканців, від кожного очікується підтримання чистоти у місцях спільного користування, прибирання після себе та утримуватись від голосного шуму після 22.00 год. У будинку є графік прибирання!
-
Доброго вечора,мене звати Світлана,я кравчиня с великим досвідом Приймаю замовлення на ремонт та пошив одягу Ремонт усіх типів одягу,скоро буде холодно,тому актуально ремонт верхнього одягу(Шуби,куртки,пальто) Пишіть в приватні повідомлення,або номер тел: 403-689-4832
-
Всім привіт продаю шини розмір 16 вживані але в ідеальному стані ціна 350
-
Пересдам контракт действителен до 1 мая. Адрес 201 10 Ave SE Цена 1835 в месяц, вода и тепло входит в стоимость, оплата только за электричество и интернет. 53кв. метра. За отдельную плату(185$) подземный паркинг. В билдинге есть спортзал, зоны для работы, бесплатный кофе, доступ к крыше с BBQ в тёплое время года.