UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт, дорогі друзі! Запрошуємо Вас відсвяткувати Halloween разом з нами в TIES! На вас чекає чарівний вечір із захопливими розвагами: ми вирізьбимо гарбузи та створимо страшні образи, зваримо магічне зілля з виноградного соку, кориці, апельсина та спецій, а також зіграємо в гру "Вгадай, хто я?" з персонажами відомих фільмів. Також разом подивимося класичний фільм "Сімейка Адамсів" англійською мовою. Приходьте на Halloween у TIES, щоб насолодитися гарною компанією, розвагами та святковою атмосферою! Чекаємо на Вас, щоб разом відсвяткувати! 🚩Реєстрація за посиланням: forms.office.com/r/WMbMcx0NZG 📅Коли Четвер, 31 жовтня о 18:00 📍Де? TIES Westwinds 3675 63 Ave NE
-
Привіт! Хто робить детейлінг автомобілів (якісно і по адекватним цінам)??
-
Привіт! Хто робить детейлінг автомобілів (якісно і по адекватним цінам)??
-
Бесплатно Обеденный стол, раскладывается больше. Сейчас в сложенном виде, есть небольшой скол, видно на фото.
-
У нас мобільний детейлінг, займаюсь цим більше 5 років. Написав вам!
-
У нас мобільний детейлінг, займаюсь цим більше 5 років. Написав вам!
-
Доброго вечора. Порадьте будь ласка, де можна взяти б/у авто, вартістю до 12000$ в кредит на декілька років?
-
Ага, просто хотілося більше обставин, щоб розуміти всю картину. Я б приїхала в офіс з кимось хто зна інгліш норм , і викликала б поліцію.
-
Добрый вечер, могу просить контакты как к ней попасть?
-
🙏🏻 Namaste. 💥 03.11.24 Запрошую вас взяти участь в одноденному ретриті, який пройде в унікальних ландшафтах Drumheller, провінція Альберта. Цей регіон відомий своїми захоплюючими каньйонами, мальовничими пейзажами та динозавровими парками 🦖, що додає особливої атмосфери нашому дню. Це буде можливість відновити внутрішній баланс і зануритися в гармонію з природою. 😉Що вас чекає: 1️⃣ Злиття з природою: Проведемо день серед скелястих долин і каньйонів Drumheller, досліджуючи його захоплюючі краєвиди. Це чудова можливість відчути єднання з землею та насолодитися красою пустельних просторів. 2️⃣ Практики йоги та медитації: День розпочнеться з практик хатха-йоги та пранаями, що допоможуть вам увійти в гармонійний стан і підготувати тіло та розум до подальших відкриттів. 3️⃣ Спілкування з однодумцями: Можливість поділитися своїм досвідом, отримати нові знання та енергію від інших учасників, насолоджуючись спокоєм і доброзичливою атмосферою. 🗺️ Програма ретриту: ⏰ 07:30 - Виїзд з Калгарі 🥪 9:30-10:30 - Перерва на сніданок. 🤸🏻♂️11:00-12:00 - Практика хатха-йоги.(Ramada Hotel). 🧘🏼♂️12:00-1:00 -Практика медитації та пранаями.(Ramada Hotel) 🍄🟫 1:00-2:30- Willow Creek Hoodoos. 🥗 2:00-3:00-Lunch 🦕 3:00-4:00 - Royal Tyrrell Museum.(extra 21$) 🧗🏼4:00-5:30 - Hike (Midland Provincial Park - 3.3 km) ⛰️5:30-6:00 - Horsethief Canyon. 🕔 18:00 - Виїзд. Вартість: 150$. Місця обмежені. Фото та відгуки з попередніх ретритів можна переглянути на моїй сторінці Facebook або за посиланням або в закріплених повідомленнях 👆🏻 За додатковою інформацією звертайтеся в особисті повідомлення. 🌿🙏🏻
-
Привіт, не знаю в яку гілку написати краще, то спитаю тут. Хтось розлучався віддалено в Україні? Чи оформлювали якісь документи тут, в Канаді? Типу parenting order Напишіть будь ласка в пп в кого є такий досвід 🙏🏼
-
Дякую за пораду, але на разі я не маю чіткої впевненості що залишусь в Калгарі довше ніж на 2 роки, тому і думаю саме про б/у машину яку можливо було б викупити за 1,5 - 2 роки.
-
Вітання! Підкажіть, будь ласка, бо не можу спати. Замовила на амазоні навушники за повну вартість, все супер, працюють чудово. Але тільки-но побачила, що вони зараз продаються зі знижкою 20%. 90 днів з моменту покупки ще не пройшло. Допоможіть порадою, як можна (і чи взагалі можливо) повернути частину грошей за товар з амазону? Окрім здати товар і замовити заново нічого в голову не лізе, але ж є якісь способи, так? Дуже дякую всім, хто може долучитися і допомогти порадою! Доброї мирної ночі усім!
-
Дякую