UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вітання! Підкажіть, будь ласка, бо не можу спати. Замовила на амазоні навушники за повну вартість, все супер, працюють чудово. Але тільки-но побачила, що вони зараз продаються зі знижкою 20%. 90 днів з моменту покупки ще не пройшло. Допоможіть порадою, як можна (і чи взагалі можливо) повернути частину грошей за товар з амазону? Окрім здати товар і замовити заново нічого в голову не лізе, але ж є якісь способи, так? Дуже дякую всім, хто може долучитися і допомогти порадою! Доброї мирної ночі усім!
-
Дякую
-
Прометей, очевидно
-
Вітаю Лишилися євро (кеш), тож якщо комусь актуально можу обміняти на cad
-
Вітаю! продам нову зимову гуму. була куплена в комплект з авто повністю нова з салону віддам комплект за 650 кад, всі питання в особисті
-
t.me/uu_calgary/102834/471984
-
🚗 Ваш автомобіль заслуговує на бездоганний догляд! Ми – мобільний детейлінг-сервіс у Калгарі, який пропонує високоякісний догляд за вашим авто, не виходячи з дому чи офісу. Усе, що вам потрібно зробити – це замовити послугу, і ми подбаємо про все інше! ✨ Глибоке очищення інтер’єру – відновимо вигляд салону. 🌬️ Озонування та усунення запахів – подаруйте свіжість своєму автомобілю. ⚡ Швидкий та якісний сервіс – заощаджуємо ваш час і працюємо на результат. ❄️ Підготовка до зими – підготуємо ваші ущільнювачі та замки до морозів. 📲 Використайте промокод: "uucalgary", щоб отримати ексклюзивну знижку! Запишіться прямо зараз у @luiks_t і ми проконсультуємо вас!
-
МОЩНО: ветеран Голливуда Барри Левинсон («Человек дождя», «Доброе утро, Вьетнам») готовит политический триллер об убийстве Джона Кеннеди Согласно анонсу, главные роли сыграют: Джессика Честейн, Брайан Крэнстон, Брэндон Фрэйзер и Аль Пачино. Сценарий Assassination написал Дэвид Мэмэт («Неприкасаемые», «Плутовство», «Американцы»). Сюжет будет посвящён убийству Джона Кеннеди, но история будет рассказана со стороны Дороти Килгаллен — выдающейся американской журналистки, которая была единственной женщиной, освещавшей гибель президента США в 1960-х.
-
Здравствуйте. Просто хочу оставить это здесь, дабы никто больше не натыкался и не связывался с этим человеком. Его зовут Сергей Иващенко, он успешно продал машину моему очень хорошему другу, который не говорит ни по-украински, ни по-русски. По рассказам машина была в идеальном состоянии, но, к сожалению, на деле выбила кучу ошибок в системе уже на следующий день после покупки. На сообщения Сергей тоже не отвечает. Всем - берегите себя и своё окружение от подобного отношения. Спасибо. И, Сергей, если Вы это вдруг увидите тут, я надеюсь Вам в жизни такое говно не попадётся.
-
Привіт!! Хто шукає роботу, мені потрібні працівники з понеділка по п'ятницю або у вихідні. Субота та неділя, хороша оплата
-
Привіт!! Хто шукає роботу, мені потрібні працівники з понеділка по п'ятницю або у вихідні. Субота та неділя, хороша оплата
-
-
Цена 7200 CAD