UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вся справа в гербі раісії я думаю. Він боїться, що це сприймуть, як натяк на розвал імперії
-
Маразм крепчал
-
Батько просто в магазине теряется... - Видите ли, был хлеб, куренок, цыпленок - появился новый товар! Расчленили дохлую курицу, впихнули в полиэтиленовый пакет - новый товар! – заявил Лукашенко.
-
Это важное административное решение, которое повлечёт за собой серьёзные последствия. В столь неспокойное время, оно было оптимальным для урегулирования технических процессов в торговом бизнесе.... 😂
-
Чому не можна?
-
Совет министров Беларуси запретил магазинам разделывать тушки куриц. Радикальные реформы не остановить, когда их час настал! @fourbes😄
-
Буде така собі лагідна українізація 😊
-
Мені взагалі подобається,що проявилося багато українського контенту
-
Вона бідна аж злякалася. Не очікувала такого напливу 😄 Тільки от треба попередити, що вона російську не розуміє, бо народжена тут і вчили її лише українську. Тому хто там зголосився, щоб був готовий переходити на українську
-
A boa of woa Chusday 😅😅😅
-
Nah 😄 краще одразу практика. Бібліотека вже дуже багато років існує, більше 60 здається. Але все ніяк не можуть відкрити для вільного доступу. Ну сподіваємося вже з листопада буде працювати як має
-
😂😂
-
Three - tree
-
І ще дуже багато цікавого)
-
Twenty - twony
-
І замість No - Nah
-
Я тут почула,що замість yes говорять ya. Я думала,що німці
-
Ну чому ж? Якраз на спікінгу можна витягнути весь сленг що в книжках не знайдеш. І краще якщо тобі одразу пояснять
-
А все уже, конечно же, пробовали местного пути́на?:-)
-
я лише недавно узнав, що часто вживане на роботі англійське слово curves означає не те що я думав , загадка щезла, але стало сумно
20 Jan 2023, 19:11
34747/375650
5 minutes ago