UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ну получается, счастливое детство у тебя было в любом случае😍
-
UkrCleaner шукає супервайзера з авто: це клінінг. Фул тайм, щодня. Звертатись лише за телефоном 835 288 8949
-
Доброе утро. Подскажите, кто знает, украиноязычного нотариуса в Калгари.
-
Бабушка цыганкой была?)
-
Угу, щас бы на Мальдивах загорала спокойно, а не вот это вот всё..
-
Тьфу, я думал твоим родителям они конфеты приносили.
-
Срочно в связи с переездом продажа машины! Tuareg 2011 год 3,6 бензин. 218 тыс пробега технически машина в хорошем состоянии всё работает ровно, есть не значительные нюансы по косметике!!! Все вопросы в личку!!! Статус машины “Active” . Цена снижена! 11 000$
-
Книга на сегодня.
-
Здається на головному поверсі 2 спальні, 2 санвузли, свій великий балкон, окремий незалежний вхід. 10 хв від даунтауну, автобус біля будинку. North Haven Dr NW комюніті. Всі меблі, постіль, посуд, побутова техніка. Доступний для перегляду вже сьогодні.
-
Я ещё больше запутался щас.
-
Дорогі друзі, 📣Miller Immigration Law Firm пропонує допомогу з: • Поданням заяв на PR та інші імміграційні послуги. • Нотаризацією документів(довіреності, заяви тощо). • Перекладами, що відповідають вимогам Канадських імміграційних органів. • Евалюацією дипломів через WES, IQAS та інші ECA. ❗️Галина Міллер, імміграційний юрист з понад 15-річним досвідом, спеціалізується на Канадському імміграційному праві. Контакти: ☎️ 587 392 5199 📧 [email protected] 📌 777 8 Ave SW, 23-й поверх, Калгарі 📝 Наш телеграм З повагою, Miller Immigration Law Firm
-
Здравствуйте Подскажите Пожалуйста где я могу получить ортопедическую обувь по бенефитам ?