UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Дорогі друзі, 📣Miller Immigration Law Firm пропонує допомогу з: • Поданням заяв на PR та інші імміграційні послуги. • Нотаризацією документів(довіреності, заяви тощо). • Перекладами, що відповідають вимогам Канадських імміграційних органів. • Евалюацією дипломів через WES, IQAS та інші ECA. ❗️Галина Міллер, імміграційний юрист з понад 15-річним досвідом, спеціалізується на Канадському імміграційному праві. Контакти: ☎️ 587 392 5199 📧 [email protected] 📌 777 8 Ave SW, 23-й поверх, Калгарі 📝 Наш телеграм З повагою, Miller Immigration Law Firm
-
Здравствуйте Подскажите Пожалуйста где я могу получить ортопедическую обувь по бенефитам ?
-
Спасибо!!!❤️🙏👍
-
Здравствуйте Подскажите Пожалуйста где я могу получить ортопедическую обувь по бенефитам ?
-
Привіт) Мене звуть Надя. Я маркетолог, з досвідом роботи понад 2 роки, завдяки чому співпрацювала з різними нішами 👩🏻💻Надаю такі послуги: • Таргетована реклама Facebook & Instagram • Контекстна реклама Google/SEO • TikTok просування • Створення сайтів, квіз-сайтів, чат-ботів • SMM-послуги ❗️Пропоную першу консультацію БЕЗКОШТОВНО, на якій я розроблю початкову стратегію просування вашого бізнесу! Цікавить? Пишіть "+" у особисті повідомлення)
-
Привіт) Мене звуть Надя. Я маркетолог, з досвідом роботи понад 2 роки, завдяки чому співпрацювала з різними нішами 👩🏻💻Надаю такі послуги: • Таргетована реклама Facebook & Instagram • Контекстна реклама Google/SEO • TikTok просування • Створення сайтів, квіз-сайтів, чат-ботів • SMM-послуги ❗️Пропоную першу консультацію БЕЗКОШТОВНО, на якій я розроблю початкову стратегію просування вашого бізнесу! Цікавить? Пишіть "+" у особисті повідомлення)
-
-
Як я обожню ліфт і його тарифи
-
У меня это есть в бенефитах И есть такие магазины или аптеки где можно получить Просто не знаю где
-
Доброго ранку. Терміново шукаю працівника на кухню. Локація - Foothills Medical Centre Поки що парт тайм - розклад п'ятниця з 12.30 до 8.30 , субота- неділя - з 9 до 2. Приблизно. Вимоги! - розмовна англійська або хоча б НЕ початковий рівень, бо потрібно спілкуватись з клієнтами та командою - досвід роботи на кухні (оновіть резюме під позицію cook) Пишіть в приват. Резюме в приват або на імейл (надам в приваті).
-
Вы знаете где это можно получить ?