UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ви старий паспорт подовжували?
-
Здається однокімнатна квартира, приблизно 561 кв. футів, за адресою 1235 11th Ave SW. Заїзд з 13-15го листопада, і до 5го грудня без оплати. Оплата вже за наступний місяць. Поруч знаходяться Tim Hortons, Calgary co-op, Calgary co-op Whiskey в 5-10 хв ходьби Dollarama, Chevron i Safeway. Також кілька автобусних зупинок і в 10 хвилинах зупинка c-train. Вартість: - 1850 CAD/ month - Пральна машина, сушарка та посудомийка в апартаментах + балкон - Можна з тваринами - Водопостачання і обігрів входять в місячну плату, окремо рахунок тільки за електроенергія залежно від використання. - Паркінг за корему плату 170 CAD/ month. - Також в білдінгу є зал для тренувань, ігрова кімната, більярд, кінозал, тенісний корт і два патіо. Для вигула тварин і з встановленими грилями для відпочинку. Це все входить в місячну плату, потрібно тільки бронювати час в додатку, але обмежень по використанню немає. За додатковою інформацією, або для огляду квартири, пишіть в приватні повідомлення.
-
Я вулканізатор (шиномонтажник) з великим досвідом роботи. Шукаю терміново роботу в даній сфері. Хто чув чи знає що потрібно на роботи, дайте знати) дякую.
-
Я вулканізатор (шиномонтажник) з великим досвідом роботи. Шукаю терміново роботу в даній сфері. Хто чув чи знає що потрібно на роботи, дайте знати) дякую.
-
Доброго дня! Віддаю велику коробку дитячих речей, стан хороший, розмір 3-6, 6-9, 9-12 місяців. Самовивіз район Brentwood,NW
-
Доброго дня! Віддаю велику коробку дитячих речей, стан хороший, розмір 3-6, 6-9, 9-12 місяців. Самовивіз район Brentwood,NW
-
Доброго дня, хочу запросити на каву людину хто має досвід по прибиранні в Канаді. Буду вдячна інформації та нетворкінгу. Кому цікаво зустрітися пишіть в особисті. Дякую
-
Продаю велосипед, відкатав пів року, продаю у звʼязку з переїздом. Замок у подарунок. Ціна: 150
-
Я два часа поиграл пока до работы
-
Рейтинг Dragon Age: The Veilguard в Steam на релизе оказался «в основном положительным» — 73%. Если не учитывать отбитые отзывы, где 0,1 часа игры и моментальный рефанд, то отзывы очень похожи на те, что были у критиков: • кто-то недоволен стилистикой, кто-то доволен стилистикой. • кто-то негодует от персонажей, кто-то уже влюбился в героев. • кому-то боёвка кажется плохой, кто-то с первых минут получает большое удовольствие. Но тех, кому нравится, пока больше. К консенсусу пришли разве что в одном — это не Dragon Age: Origins (но её никто и не обещал).
-
Карта принятых решений. Настаиваешь внешний вид Инквизитора, расу, кого романсил и распустил ли Инквизицию в конце игры