UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
vm.tiktok.com/ZMhCPK3c8
-
Шукаю дівчину на підселення у затишну квартиру на 12 поверсі у самому серці Downtown з виглядом на Calgary tower У будинку є багато активностей таких як : 🍗Гриль 🏊🏼Басейн 🎱Більярд 🏋️спортзал ⛳️Гольф 📚Бібліотека 📈Зали для конференцій та святкувань Усі деталі уточняйте в особистих повідомленнях
-
Привіт Підкажіть будь ласка документи по EOI потрібні тільки в тому випадку, якщо ти отримав запрошення від провінції? Якщо так то скільки часу дається на те щоб додати документи? Дякую
-
Доброго вечора.Шукаю людину,яка може дати пораду щодо купівлі авто в кредит,хто займається цим професійно?
-
Доброго вечора ще доступне ліжко?
-
Ты ещё не видел меня в бою!
-
Привіт всім 🙌мене звати Ольга. Я дипломований викладач англійської мови з досвідом більше 10 років. Маю досвід підготовки студентів до міжнародних іспитів (власний IELTS band 8), і не тільки. Працюю на результат. До кожного студенту маю індивідуальний підхід і моя мотивація це успіх від отриманих знань. Я вірю, що бути вчителем це покликання, і я рухаюсь саме цим) 😌якщо ви хочете покращити ваш рівень володіння мовою, чи почати з нуля - звертайтесь, я буду рада бути вам в нагоді. Ціна за урок 60 хв від 30 CAD, в залежності від рівня ( адже рівень впливає на час витрачений на підготовку до кожного заняття, саме заняття і перевірку домашнього завдання).🙂