UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго вечора ще доступне ліжко?
-
Ты ещё не видел меня в бою!
-
Привіт всім 🙌мене звати Ольга. Я дипломований викладач англійської мови з досвідом більше 10 років. Маю досвід підготовки студентів до міжнародних іспитів (власний IELTS band 8), і не тільки. Працюю на результат. До кожного студенту маю індивідуальний підхід і моя мотивація це успіх від отриманих знань. Я вірю, що бути вчителем це покликання, і я рухаюсь саме цим) 😌якщо ви хочете покращити ваш рівень володіння мовою, чи почати з нуля - звертайтесь, я буду рада бути вам в нагоді. Ціна за урок 60 хв від 30 CAD, в залежності від рівня ( адже рівень впливає на час витрачений на підготовку до кожного заняття, саме заняття і перевірку домашнього завдання).🙂
-
Всем привет! Меня зовут Мария, я учитель английского языка с 5 летним стажем работы преподавателем и сертификатом TESOL. У меня освободилось 3 места на подготовку к CELPIP( курс длится 2-4 месяца). Также есть возможность групповых занятий для себя и для теста. Пишите в личные сообщения, если заинтересованы, буду рада ответить на все вопросы 🙏🏻
-
Дякую за відповідь. А якщо на момент заповнення аплікації в мене була усна домовленість з роботодавцем про надання усіх документів. А якщо припустити, що прийшло запрошення, а роботодавець відмовив наприклад в декларації. Я можу в такому скасувати свій EOI і не буде жодних покарань? Чи все таки можуть бути певні санкції і бажано мати весь пакет документів на руках?
-
Здається однокімнатна квартира, приблизно 561 кв. футів, за адресою 1235 11th Ave SW. Заїзд з 13-15го листопада, і до 5го грудня без оплати. Оплата вже за наступний місяць. Поруч знаходяться Tim Hortons, Calgary co-op, Calgary co-op Whiskey в 5-10 хв ходьби Dollarama, Chevron i Safeway. Також кілька автобусних зупинок і в 10 хвилинах зупинка c-train. Вартість: - 1850 CAD/ month - Пральна машина, сушарка та посудомийка в апартаментах + балкон - Можна з тваринами - Водопостачання і обігрів входять в місячну плату, окремо рахунок тільки за електроенергія залежно від використання. - Паркінг за корему плату 170 CAD/ month. - Також в білдінгу є зал для тренувань, ігрова кімната, більярд, кінозал, тенісний корт і два патіо. Для вигула тварин і з встановленими грилями для відпочинку. Це все входить в місячну плату, потрібно тільки бронювати час в додатку, але обмежень по використанню немає. За додатковою інформацією, або для огляду квартири, пишіть в приватні повідомлення.
-
ХТО У ПОШУКАХ ХОРОШОГО ЖИТЛА ! У новому будинку в Airdrie, здається кімната🏡. Гарний новий район, супермаркети, парки, озера, автобусна зупинка недалеко, дуже зручне розташування. Все необхідне близько. Дружні сусіди 🌸 -Здається кімната + ванна кімната. Ціна 650$; Спільні кухня та бейсмент. Комунальні та інтернет ділиться між співмешканцями. В платіж за кімнату входять: +парковка; +бейсмент для зберігання ваших речей(шини, велосипеди, лижі і т.п.) +пральня та сушка; +подвірʼя; +дружні мешканці; Проживають молоді та дружні українці🌻 Пишіть, зрадістю розкажу всі деталі і покажемо будинок. Ми на Вас чекаємо🍃
-
Користуюся 50 Мб/c за $15 по Fair Entry. З роботою, відео дзвінків, ютуб HD, інтернет пошук, завантаження файлів, до 5 девайсів в сімʼї, то цього нам достатньо. Швидкість видає навіть трохи більше ніж по тарифу. Нам кабель заходить через кокс. Але ми не дивимося тв, немає великого екрану 4к і не вивантажую файли по 10+ Гб. Ну а якщо потрібно трохи більше то там є наступний 150 Мб/c за $35 до 11 девайсів Shaw(Roger’s) користуюся вже рік. Проблем немає. Коли перейшли на нижчу швидкість по Fair Entry. То якось і не було суттєво помітно це)