UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Там давно вже немає мастил, там підшипники. Крутиться бо не може нормально охолодити. Або термопаста вже застара, або вентіляція забита
-
Цих не маємо
-
🤦♀️🤦♀️🤦♀️ просто вирішила гарно написати
-
Есть Фростхэвен или Грааль?
-
Анонсуйте, чому ні. Багато хто полюбляє, не у всіх час нажаль є
-
Та оформление с кучей иконок, как у спамеров
-
Всім привіт, з'явилася проблема з великими обертами вентилятора CPU і як наслідок з великим шумом. Ноутбук Asus TUF. Бачив є у групі фахівці, які за місцем можуть глянути. Цікавить заміна термопасти, мастило вентилятора, щоб пофіксити. Порадьте будь ласка до кого звернутися) Дякую)
-
До чого тут це??? Просто пропоную пограти🤦♀️
-
Підшипники ж рухливі частини, не?) Ну я його розбирав, пилу в ньому немає, тому підозрюю або термопасту або мех. частина)
-
Я спочатку хочу +- знайти людей, які грають і разом би вибрали зручний для всіх час
-
Можливість працевлаштування! Посада: Персональний помічник Вікова група: 18-75 років Статті: чоловічі та жіночі Освіта: будь-який рівень Досвід роботи не потрібен (навчання буде проведено) напишіть мені, якщо цікаво!
-
Якщо хтось обожнює читати книги) можна також зустрітись за філіжанкою кави й поговорити на книжкову тематику🥰
-
Не, ну это бан (с)
-
До мене приїде 200 + моїх книг (чекаю посилку в із Польщі) можу дати почитати як приїдуть)))
-
О, время перевелось